Lapsetkavat Matalapohjaiset Kengät

93 osumaa

Kavat lasten kengät - laatua jokaisella askeleella

Kavat on lasten paras ystävä. Tyylikkäät ja käytännölliset lasten kengät ovat ehdottomasti nostaneet tämän kenkämerkin maailmankartalle, ja kengät sopivat täydellisesti lapsen moneen seikkailuun. Kavat valmistaa myös naisten ja miesten kenkiä. Kavat kengät valmistetaan huolella, laadukkaista materiaaleista ja hyvän suunnittelun myötä. Lopputuloksena on upean kestävä ja laadukas kenkä, joka pitää lupauksensa. Tutustu Footwayn upeaan Kavat-valikoimaan ja löydä lapsesi uudet suosikkikengät.

Kavat - pitkällä historialla lasten kenkien kuninkaaksi

Ruotsalainen Kavat on Ragnar “Ragge” Karlssonin perustama kenkämerkki. Karlsson työskenteli C.A. Jonssonin kenkätehtaalla Örebron ulkopuolella, pienessä Kumlan kaupungissa. Kenkämestari valmisti kenkiä kaikille - lapsille, miehille ja naisille - mutta ei koskaan oman merkin kenkiä. Lähes 30 vuoden jälkeen Raggen poika Bengt päätti aloittaa oman mallistonsa valmistamisen, ja nimeksi tuli Kavat, perheen koiran mukaan. Kavat on ainutlaatuinen siinä mielessä, että massatuotannon sijaan se panostaa laatuun ja kestävyyteen. Kavat kengät valmistetaan lähestulkoon koko elämän kestäviksi. Aluksi Kavat kengät valmistettiin Ruotsissa, mutta valmistus siirrettiin lopulta Bosniaan.

Lasten Kavat kengät - ei aivan tavallisia kenkiä

Lapset ovat ehdottomasti parhaimpia kenkien käyttäjiä, kiitos heidän jatkuvan seikkailunhalunsa ja uteliaisuutensa. Kavat valmistaa lasten kenkiä, mutta ne eivät ole mitä tahansa tavallisia kenkiä. On monta seikkaa, jotka tulee huomioida kun lapsille hankitaan kengät. Lapsen jalka kasvaa jatkuvasti, ja tämä tulee ehdottomasti huomioida kenkien hankinnassa. Lasten jalat eivät myöskään hikoile yhtä paljon kuin aikuisten, joten tähän kannattaa kiinnittää huomiota sukkien valinnassa. Kavat on kiinnittänyt erityisesti huomiota lasten jalan ergonomiaan ja lasten kengät on valmistettu juuri kasvavan lapsen jalkaan sopiviksi. Kavat kengät valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista.Footwayn laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löydät upeita lasten kenkiä jokaiseen tilaisuuteen. Kavatin upeasta valikoimasta löydät kenkiä jokaiseen vuodenaikaan - talvisaappaista sandaaleihin ja kumisaappaista ihaniin kevättossuihin. Kavat on ehdottomasti yksi markkinoiden monipuolisimmista lasten kenkien valmistajista, ja heiltä löytyvät kengät jokaiseen pieneen jalkaan. Valitsitpa sitten mitkä vain Kavat lasten kengät, on lopputuloksena aina tyylikäs ja kestävä kenkäpari, joka ihastuttaa pitkään.

Osta Kavat lasten kengät netistä Footwaylta

Kerroimmeko jo, että me Footwaylla rakastamme upeita Kavat lasten kenkiä? Laatu, tyyliä ja osaaminen - ne ovat Kavat-kenkämerkin kulmakivet. Nämä huippuominaisuudet huokuvat jokaisesta kenkäparista, joita ei voi kuin vain ihastella. Footwaylla ostaminen on helppoa ja joustavaa. Meillä asiakas on aina keskipisteenä ja pyrimme tekemään ostokokemuksesta mahdollisimman helpon ja mukavan. Meiltä saat aina ilmaisen toimituksen, 180 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Tuotteilla on hintatakuu ja meillä on jatkuvasti loistavia tarjouksia. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla on kysyttävää koosta tai haluat apua oikean mallin valintaan. Tutustu upeaan Kavat-kenkien valikoimaan Footwaylla ja tilaa laadukkaat Kavat lasten kengät jo tänään!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Alstermo EP Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ammenäs XC White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ängsskär XC Mint
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Valla Ep Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ammenäs EP Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Vitemölla TX Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ammenäs EP Coral
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Backe XC Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

93 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK