Matalapohjaiset kengät, Lapset

645 osumaa

Lasten matalapohjaiset kengät Footwaylla

Etsikö lapsellesi kangaskenkiä, kävelykenkiä, juhlakenkiä tai purjehduskenkiä? Vai ovatko tällä kertaa etsinnässä kenties mukavat loaferit? Footwayn valikoimista löydät nämä kaikki ja vielä paljon muitakin kenkiä. Tytöille meillä on saatavilla erinomainen ballerinavalikoima; osa valikoiman kengistä ovat kuin koruja, sillä niin kauniita ne todella ovat! Myös pojille löydät runsaan valikoiman upeita kenkiä niin juhlaan kuin aktiiviseen arkeenkin. Helppoutta sekä lapsen että vanhemman arkeen tuovat sekä tytöille että pojille saatavilla olevat, kevät- ja kesäkautena näppärät slip on –malliset kengät. Ne sopivat mainiosti silloin, kun turhia nauhoja ei tielle kaivata. Kengät vain nopeasti jalkaan ja menoksi!

Lasten matalapohjaiset kengät ja niiden hoitaminen

Kenkiä tulee huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät siisteinä ja ehjinä. Jos olet löytänyt lapsesi uudet lempikengät, miksipä et maksimoisi niiden käyttöikää? Näin ne kestävät myös sisarukselta toiselle! Säännöllinen puhdistaminen on helppo ottaa tavaksi lasten kenkiä hoidettaessa. Likaa ja vettä hylkivät käsittelyaineet ovat erinomainen tapa suojata kenkiä. Suosittelemme toistamaan käsittelyn aina puhdistamisen jälkeen. Kenkien yksityiskohtaiset puhdistamisohjeet riippuvat pitkälti käytetyistä materiaaleista: esimerkiksi mokkaa ei tulisi puhdistaa vedellä, vaan pelkästään pehmeällä kankaalla tai mokkaharjalla. Synteettiset materiaalit ja nahka taas kestävät myös kostealla rätillä puhdistamista. Säännöllinen tuulettaminen on hyvä tapa pitää kengät raikkaina, etenkin jos lapsesi käyttää kenkiään paljon.

Lasten matalapohjaiset kengät jokaiseen tilanteeseen

Kangaskengät ovat kesällä mukavat myös lasten jalassa, sillä ne hengittävät, eivätkä paina paljoa. Upeat, värikkäät slip on –malliset kangastennarit kaunistavat tyttöjen kesähepeneet ja komistavat poikien street-lookin käden käänteessä. Korkeavartiset Converset ovat nekin varsin tyylikkäät katumuodin täydentäjät! Myös laadukkaasta nahasta sekä käytännöllisestä ja helppohoitoisesta synteettisestä materiaalista valmistettujen lasten kävelykenkien valikoima kannattaa tarkastaa. Juhlakengät puolestaan ovat omiaan täydentämään jokaisen kohdalle osuvaan juhlaan valittavan asun – olipa kyseessä sitten tyttömäisen hameen pariksi valittavat kauniit ballerinat tai pojan juhla-asun täydentävät kesäiset purjehduskengät. Etsiessäsi lapsellesi matalapohjaisia kenkiä, koko Footwayn kattava valikoima on käytössäsi!

Lasten matalapohjaiset kengät kätevästi Footwaylta!

Me Footwaylla uskomme, että asiakkaamme ansaitsevat paitsi erinomaisia tuotteita, myös takuulla ensiluokkaista asiakaspalvelua! Ostosten teon tulisi olla helppoa ja hauskaa! Lapsesi uusien suosikkikenkien löytämisen helpottamiseksi olemme luoneet kätevän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata valikoimaamme esimerkiksi halutun mallin, koon tai värin mukaan. Näin löydät myös lasten matalapohjaiset kengät entistä helpommin. Tilaaminen onnistuu käden käänteessä, ja lähetämme tilauksesi matkaan mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme kaiken lisäksi 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit varmistaa, että kengät vastaavat kaikkia odotuksiasi. Voit rauhassa antaa lapsesi sovittaa niitä kotonaan kaikkien suosikkiasujensa kanssa – ja välttyä näin ollen ostosruuhkissa kulkemiselta! Jos jostain syystä et ole tyytyväinen ostokseesi, kenkien palauttaminen on paitsi helppoa, meillä myös maksutonta. Tilaa lapsellesi uudet, matalapohjaiset suosikkikengät – tai vaikka kahdet - jo tänään!

Bonny Pink
MUUTAMA JÄLJELLÄ
You Bbk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Moda Blk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 11

645 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK