Stiletot, Lapset

0 osumaa

Stilettikorot – kengät, jotka huokuvat tyyliä ja glamouria

Korkeat korot ovat luonnollinen valinta muotitietoisille naisille, jotka haluavat tuntea itsensä erittäin tyylikkäiksi juhlissa. He, jotka haluavat ottaa askeleen vielä pidemmälle, valitsevat stilettikorot: ohuempi ja usein korkeampi korkotyyppi, joka antaa asuusi vielä tyylikkäämmän lisän. Stilettikorot yhdistetään usein luksukseen, hohdokkuuteen ja juhlaan. Meiltä löydät laajan valikoiman avokkaita, romanttisia sandaletteja ja klassisia malleja, jotka ovat aina muodissa.

Kenkä erityisiin tilaisuuksiin

Stilettikorot, olivatpa ne sitten saappaissa tai avokkaissa, voivat kirjaimellisesti muuttaa asusi tylsästä uskomattoman hienoksi. Tiukoista farkuista ja kauniista puserosta tulee tyylikkään arkiasun sijaan hohdokas, kun yhdistät ne stilettoihin. Valittavanasi on kaikkea platformkoroista klassisiin malleihin, ja runsaasti värejä ja kuvioita. Neutraalit sävyt, kuten musta, ruskea ja beige, sopivat erinomaisesti työkäyttöön, kun taas kauniin vaaleanpunaiset tai korallit kengät antavat lisähehkua juhla-asuun.

Uutuus kenkämaailman historiassa

Verrattain korkeat ja kapeat korot yleistyivät 1900-luvun lopussa. Ajan saatossa stilettikoroista tuli tunnettuja enemmän niiden designin vuoksi, kuin niiden kyvyn antaa käyttäjälleen lisäpituutta ja pidemmän näköiset jalat. Ne yhdistettiin femme fatale -lookiin, ja niitä pidettiin hyvin viettelevinä. Alun suosion jälkeen 50-luvulla kengät saavuttivat viimeistellyimmän muotonsa 60-luvun alussa, jolloin kenkien kärki oli lähes yhtä kapea kuin stilettikorko itse. Hiljalleen kärki taas pyöristyi ja ulkopohjasta tuli paksumpi. Stilettikorot tekivät paluun 80-luvulla, mutta katosivat lähes kokonaan 90-luvulla, kun muotiin tulivat vahvemmat block-korot. Kapeat stilettikorot tulivat takaisin muotiin vuoden 2000 jälkeen, kun nuoret naiset alkoivat käyttää stilettoja töissä ja yhdessä tiukkojen farkkujen kanssa.

Osta stiletot Footwaylta

KG by Kurt Geiger, Calvin Klein ja Steve Madden ovat tavallisia merkkejä, jotka usein yhdistetään stilettikorkoihin. Kaikki löytyvät tutustuttavaksi Footwaylta. Kasvava mielenkiinto ja mahdollisuus yhdistää stilettikorot arkivaatteisiin on tuonut lisää erilaisia malleja kauppoihin. Tervetuloa löytämään korkokenkäsi Footwaylta!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK