Ecco lasten kengät netistä

|

Sivu 1 / 2

Kenkiä seikkailuihin

Tanskalaiselta Eccolta löydät paljonlasten kenkiä. Lapset ovat parhaita kenkienkäyttäjiä, sillä he ovatseikkailunhaluisia, uteliaita ja innostuneita löytämään uusia asioita. Löydätuusia suosikkeja Eccon suuresta valikoimasta, ja ne on valmistettu kauniistanahasta monessa eri mallissa.

Ecco on ollut olemassa jo vuodesta1963 lähtien, kun Karl Toosbuy sai idean aloittaa kenkäyrityksen pienessäBradebron kaupungissa. Ensimmäinen Ecco-kauppa avasi ovensa vuonna 1982 ja tänäpäivänä yritys myy noin 20 miljoonaa paria kenkiä, joista monet ovat upeitanahkaisia lasten kenkiä.

Lastenjalatovat enemmän kuin pieniä jalkoja

Eccon lasten kenkiä löytyy eri malleissa,aivan pienien kengistä teini-ikäisten jalkoihin sopiviin kenkiin. On olemassamonta asiaa, joita sinun tulee ottaa huomioon lasten kenkiä ostaessasi. Ne ovatnimittäin enemmän kuin vain junioriversioita meidän isommista jaloista. Joshaluat ottaa selvää lapsen kengänkoosta, aloita asettamalla paperi lattialleseinää vasten. Anna lapsen seistä paperilla niin, että kantapäät hipaisevatseinää ja merkitse paperiin, mihin lapsen pisin varvas molemmissa jaloissapäättyy. Ota viivoitin ja katso, kuinka pitkät jalat ovat, eli etäisyys paperinreunasta jalan pituuden merkkiin asti.

Nopeakasvu

Muista myös, että pikkuväen jalatkasvavat kohisten ja tahti ei rauhoitu ennen teini-ikää. Kaikkein pienimpienpitäisi muistaa huomioida noin kahden senttimetrin kasvuvara kengissä, jottavoitaisiin antaa jaloille tilaa kasvaa. Ethän unohda myöskään mitata jalkojausein, jottet ostaisi liian pieniä kenkiä. Voi olla vaikeaa pysyä tahdissamukana, kun jalkojen kasvu lähtee vauhtiin. On myös tärkeää, että lasten jalatsaavat hengittää. Eccon nahkakengät sopivat täydellisesti, sillä nahkahengittää erittäin hyvin. Jos kenkä ei hengitä, voi jalka turvota ja se ei olemukavaa sinulle, eikä pikkuisellesi.

Pidäkuivana

Toinen syy, miksi on tärkeää huomioidakenkien hengittävyys, on hiki. Vaikka lasten jalat ovat pienet, hikoilevatheidän jalkansa runsaasti ja voivat hikoilla jopa kaksi tai kolmeruokalusikallista päivittäin! Pidä huolta, että lasten kengät pysyvät kuivina,mutta vältä niiden kuivaamista patterin päällä, koska ne saattavat halkeilla.

Kaikkiintyyleihin, kaikkiin vuodenaikoihin

Ecco valmistaa lasten kenkiä kaikillelapsille ja kaikkiin vuodenaikoihin: heiltä löytyy lämpimiä saappaita kirpsakkoihintalvikävelyihin, avonaisia tohveleita kesäleikkeihin, urheilullisia kevätkenkiälämpimälle asfaltille ja hienoja bootseja syyssateiden kastelemilleseikkailuretkille. Löydät lapsellesi parhaiten sopivat lasten kengät vasemmanpuolistentehokkaiden suodattimiemme avulla. Sieltä voit valita koon ja lajitella kengättyypin mukaan: lämminvuoriset, tennarit, urheilukengät ja paljon muuta kivaa!

Ecco

Ecco

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Poista kaikki

77 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×