Lapsetecco Kengät Netistä

96 osumaa

Tyylikkäät Ecco lasten kengät Footwaylta

Ecco on tunnettu laadukkaista ja ainutlaatuisista kengistään, joiden käyttömukavuus on omaa luokkaansa. Monet tuntevat Eccon kengät jo pienestä pitäen ja tämä monipuolinen klassikkokenkämerkki valmistaakin mukavia kenkiä aivan kaikille, aina vauvasta vaariin asti. Ecco kengät ovat laadukkaat ja kestävät ja ne on suunniteltu elämistä varten. Footwaylta löydät upean valikoiman laadukkaita lasten Ecco kenkiä jokaiseen tilaisuuteen. Tutustu ja ihastu klassiseen ja jalkaa hellivään Ecco-tuntemukseen!

Ecco - laadukkaita kenkiä jo vuosikymmenten ajan

Tanskalainen Ecco aloitti matkansa jo vuonna 1963 pienessä Bredebron kaupungissa. Mies yrityksen takana on Karl Toosbuy. Jo ensiaskeleistaan Ecco on kasvattanut suosiotaan jatkuvasti ja yritys onkin tänä päivänä yksi maailman suurimpia. Salaisuus Eccon suosion takana on käytännöllinen muotoilu, kestävät ja laadukkaat materiaalit ja klassinen suunnittelu. Perheomistuksessa olevan yrityksen palveluksessa on tänään 20 000 työntekijää ja Eccon kenkiä ja nahkatuotteita myydään ympäri maailman 88 maassa. Ecco valmistaa laadukkaita nahkakenkiä jokaiseen tilaisuuteen. Laajasta valikoimasta löydät kaiken juhlakengistä urheilukenkiin - jokainen kenkä valmistettu ajatuksella ja korkealla laadulla. Karl Toosbuyn yrityksellä kesti muutama vuosikymmen kasvaa ja 1980-luvulla Eccon kenkiä myytiin jo miljoona paria. Eccossa panostetaan paitsi laadukkaaseen valmistukseen, myös asiantuntevaan suunnitteluun. Jokainen askel Eccon kenkien valmistuksessa on tehty ammattitaidolla, asiantuntijoiden johdolla ja suurella ajatuksella. Ei mikään ihme, että lopputuloksena on poikkeuksellisen kestävät ja upeat kengät.

Ecco - lasten jaloissa elämän kaikissa hetkissä

Lähes kaikki tuntevat Eccon kenkämerkkinä - syystäkin. Vielä tänä päivänä muistamme kuinka pienenä meidät puettiin Eccon talvisaappaisiin, jotta jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä. Kun murrosikäisinä taas ostimme itse kenkiä, muistamme kuinka äiti aina ehdotti Eccon kenkiä, ne kun olivat supermukavat. Tyylitietoiset ja kulutustietoiset aikuiset valitsevat Eccon kestävät kengät niin itselleen kuin koko perheellekin. Ecco on todellakin mukana elämän kaikissa vaiheissa. Lasten Ecco kengät valmistetaan laadukkaista ja helppohoitoisista materiaaleista ja ne kestävät kulutusta, leikkiä ja seikkailuja samalla, kun ne ovat helppohoitoiset eivätkä ihan pienistä roiskeista hätkähdä. Laajasta lasten valikoimasta löytyy upeita kenkiä elämän jokaiseen hetkeen. Eccolta löydät lasten juhlakengät, mukavat tennarit, ergonomisesti muotoillut sandaalit ja ainutlaatuisen kestävät talvisaappaat. Riippumatta siitä mihin tilaisuuteen etsit kenkiä, voit aina luottaa Eccon kenkiin.

Osta Ecco lasten kengät netistä Footwaylta

Me Footwaylla olemme kasvaneet Eccon mukana, ja vahva rakkaus Eccon kenkiin säilyy edelleen. Korkealaatuinen Ecco lunastaa lupauksensa kerta toisensa jälkeen. Me Footwaylla arvostamme suuresti myös asiakkaitamme, ja olemme tehneet ostokokemuksesta mahdollisimman mukavan. Meiltä saat aina maksuttoman toimituksen, 180 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Toivomme, että lapsesi ihastuu Ecco-kenkiinsä yhtä paljon kuin mekin. Lupaamme, että lapsesi kokeiltua Eccoja hän ei tule niitä aivan helposti vaihtamaan pois!

Julkaisuja aiheesta Ecco
H
Hannele Nylund -
T
Tiia Repo -
Näytä lisää julkaisuja
S7 Teen Black
NEWS
First Night Sky
NEWS
First Navy
First Retro Blue
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
S7 Teen Fig
NEWS
Urban Mini Marin
NEWS
Sivu 1 / 2

96 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK