Lapsetdr Martens Kengät Netistä

22 osumaa

Legendaariset Dr Martens lasten kengät Footwaylta

Kaikkihan tuntevat legendaariset Dr Martens -saappaat ne nähdessään. Dr Martens, yksi maailman tunnetuimmista kenkämerkeistä, on saanut alkunsa toisen maailmansodan aikana, löytänyt tiensä populaarikulttuuriin muun muassa punkkareiden suosimana ja on tänä päivänä yksi maailman suosituimmista kenkämerkeistä. Dr Martens valmistaa korkealaatuisia ja klassisen tyylikkäitä saappaita aikuisille ja lapsille. Meillä Footwaylla on monipuolinen valikoima upeita Dr Martens kenkiä lapsille - meiltä löydät pirteän väriset sandaalit ja myöskin klassiset Dr Martens -saappaat.

Dr Martens - runsaasti historian siipien havinaa trendikengässä

Dr Martens sai alkunsa vuonna 1945, kun saksalainen armeijan lääkäri Klaus Märtens oli palveluksestaan lomalla ja satutti jalkansa. Lääkäri Märtens ei ollut kovin tyytyväinen tavallisten kenkien tarjoamaan vaimennukseen, vaan päätti kehittää oman pohjallisen, jonka hän valmisti paksusta nahasta ja rengasmateriaalista. Kengät suojasivat jalkoja, mutta eivät myyneet kovin hyvin. Märtens yhdisti voimansa vanhan ystävänsä Herbert Funckin kanssa, ja yhdessä miehet perustivat yrityksen ja valmistivat kenkiä lentokentiltä löytyvästä käytetystä kumista. 1950-luvun alussa nämä herrat saivat avata tehtaan Munchenissa, jotta valmistus kattaisi kysynnän. Suosio yllätti heidät molemmat, etenkin kun 80% kaikista kengistä myytiin kotirouville! Kokonaan uusi asiakasryhmä löytyi 1960-luvulla kun punkkarit ja skinheadit löysivät Dr Martensit. Kenkien kasvava suosio jatkui vuosikymmenten ajan ja 1990-luvulla avattiin Lontooseen mahtava Dr Martens -liike - ja merkki myi huikeat 10 miljoonaa kenkäparia! 2000-luvun alussa maailman talouskriisi näkyi myös Dr Martensin kasvussa, ja hetken aikaa näytti jo siltä, että yritys joutuisi konkurssiin. Valmistus siirrettiin Aasiaan ja sillä pelastettiin kenkien jatkuva myynti. Dr Martensin suosio jatkuu vielä tänäkin päivänä ja vuonna 2012 yritys nimettiin yhdeksi Iso-Britannian parhaimmin kasvavaksi yritykseksi.

Lasten Dr Martens kengät - kestävät kengät trenditietoiselle

Me Footwaylla rakastamme Dr Martens kenkiä, ja näkisimme ne mielellään kaikkien – myös lasten - jaloissa! Footwaylla on monipuolinen valikoima Dr Martens kenkiä lapsille, ja meiltä löydät varmasti lapsellesi kestävät ja tyylikkäät Dr Martens kengät, jotka valmistetaan helppohoitoisesta nahasta ja joissa on pitävät kumipohjat. Nämä kengät kestävät niin pitkään kuin ne vain mahtuvat jalkaan, ja säilyttävät tyylikkään statuksensa vuodesta toiseen. Valikoimasta löydät lapsille helposti yhdisteltävät, neutraalin väriset tummat saappaat, pirteän väriset sandaalit ja väriä kaipaalle vaikkapa pirteän pinkin väriset saappaat. Kaikki taattua Dr Martens –laatua!

Osta Dr Martens lasten kengät netistä Footwaylta

Footwaylta löydät hienon valikoiman upeita Dr Martens kenkiä myös pieniin jalkoihin. Ostaminen Footwaylla on helppoa ja joustavaa. Meillä asiakas on aina etusijalla, ja pyrimme tekemään ostokokemuksesta mahdollisimman käyttäjäystävällisen. Nopean toimituksen lisäksi saat ilmaisen toimituksen, 180 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Jos sinulla on kysyttävää koosta tai kaipaat apua kenkien valitsemiseen, ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan!

Julkaisuja aiheesta Dr Martens
A
Anonym -
K
Kaisa-Maria -
Näytä lisää julkaisuja
Sivu 1 / 1

22 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK