Converse, Lapset, Kengät

139 osumaa

Converse lasten kengät - tyylikkyyttä joka askeleella

Converse on heittämällä yksi maailman suurimpia tennareiden valmistajia. Supersuosion saavuttaneen Conversen salaisuus on yksinkertainen: kengät sopivat yhteen aivan kaiken kanssa. Riippumatta siitä mikä tyylisi on tai mikä asu sinulla on päällä, Converset sopivat jokaiseen päivään. Conversen tunnettu tarina alkoi silloin, kuin yritys keskittyi vain urheilukenkiin, ja 60- & 70-luvulla Converset olivatkin tuttu näky esimerkiksi koripallokentillä. Tänä päivänä tämä kenkäjätti valmistaa klassisia tennareita jokaiseen tyyliin sopiviksi. Tutustu Footwayn lasten Converse-valikoimaan ja tilaa lapsellesi omat Converset jokaisen päivän iloksi!

Klassiset Converset - urheilukentiltä katukuvaan

Converset kuuluvat tämän päivän katukuvaan yhtä paljon kuin asfaltti. Conversen kengät tulevat pääosin kolmessa eri mallissa: One Star, Chuck Taylor All Stars ja Jack Purcell. Nämä kolme mallia ovat myös saatavilla sadoissa eri väreissä ja tyyleissä. Klassinen mustavalkoinen All Stars valmistettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1949. All Starsit keräsivät suosiotaan 1990-luvulla etenkin rullalautailu-piireissä ja näkyivät monen skeittarin jalassa. Nimenvaihdos Converse All Stars Chuck Tayloriksi tuli siitä, kun Converse ryhtyi yhteistyöhön tunnetun koripalloilija Charles “Chuck” Taylorin kanssa. Taylor ei pelkästään edustanut merkkiä vaan myös myi kenkiä ja suunnitteli omia mallejaan. Tänä päivänä Converseja ei käytetä enää yhtä paljon urheilussa kuin aiemmin, mutta ne ovat kiistämättä löytäneet tiensä massamuodin pariin. Ajattomat Converset muuntautuvat mihin tahansa tyyliin ja värivaihtoehtoja ja kuvioita on loputtomasti. Conversen tennarit ovat ehdottomasti rennon pukeutumisen mustat avokkaat - joka tilanteeseen sopivat ja aina tyylikkäät. Converset sopivat kaikenikäisille ja kokoisille, ja monet rakastuvat Conversen klassiseen lookiin niin paljon että hankkivat ne itselleen monessa eri värissä!

Lasten Converse kengät - värikästä tyyliä pienestä pitäen

Conversella on upea valikoima lasten tennareita. Footwayn laajasta valikoimasta löydät satoja ainutlaatuisia Conversen tennareita lapsille. Lasten Converseja löytyy meiltä upeissa väreissä ja voit valita klassisen kangas-Conversen ja trendikkään nahkaisen mallin välillä. Monipuoliset Conversen kengät sopivat ihan jokaiseen vuodenaikaan. Kesällä jalkaan sopivat klassiset valkoiset tai mustat kangas-Converset, tai miksipä et kokeilisi värikkäitä tennareita piristämään lapsesi asuja? Syksyllä lasten jalkoja lämmittävät nahkaiset, korkeavartiset Converset ja talvella hän voi puolestaan vetäistä jalkaansa karvavuoratut talvi-Converset. Takaamme, että lapsesi tulee rakastumaan omiin Converse-tennareihinsa niin paljon, että haluaa ne jalkaansa ympäri vuoden!

Osta lasten Converse kengät netistä Footwaylta

Footwaylta löydät satoja upeita lasten Converseja. Laajasta valikoimasta löydät niin klassiset mustavalkoiset, ihanat väripilkut kuin trendikkäät metallinhohtoisetkin Converset - pitkällä ja lyhyellä varrella. Footwaylla ostaminen on helppoa ja joustavaa. Jos sinulla on kysyttävää koosta tai haluat apua värin valintaan, voit aina kääntyä ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen. Footwaylla tarjoamme aina ilmaisen toimituksen, 180 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Osta uudet, upeat lasten Converset Footwaylta!

Julkaisuja aiheesta Converse
I
Inkkis -
S
S -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

139 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK