Chelsea boots, Lapset

167 osumaa

Chelsea-saappaat ovat moderni klassikko. Kengät sopivat kaikkeen ja täydentävät tai kohottavat tyyliäsi yksinkertaisella tavalla. Juuri tämä yksinkertaisuus on miellyttävää kengissä, kuten Chelsea-saappaat: suorat linjat ja nauhattomuus. Kiitos toimivan muotoilun, Chelseat ovat aina tyylikkäät ja sopivat - huolimatta siitä, että ne selviävät kylmistä säistä ja ovat tehty pohjoismaiseen syksyyn ja talveen, ne tuntuvat kevyiltä jalassa.

Alunperin ratsastuskengät

Chelsea-saappaiden juuret ovat Isossa-Britanniassa. Kuningatar Victorian hallituskaudella, 1800-luvun puolivälissä, kuningattaren oma suutari J. Sparkes-Hall kehitti kengät. Hän patentoi muotoilun todella nopeasti. Kengistä tuli nopeasti suositut muun muassa ratsastuksessa ja pitkillä kävelyillä.

Charles Goodyear onnistui tekemään Chelsea-saappaista entistä suositummat vulkanisoinnilla, jossa materiaalista saadaan kestävämpää lisäämällä raakakumiin muun muassa rikkiä. Tämä sen vuoksi, että kengät olisi helppo ottaa jalasta pois ja laittaa jalkaan - juuri tätä monet arvostivat.

Sitten tuli 40-, 50- ja 60-luvut. Näiden vuosikymmenten aikana Chelsea-saappaista tuli yhä suositummat. Kuten tavallista, rock-tähdet näyttivät tietä: sekä The Beatles että The Rolling Stones viihtyivät mainioisti näissä kauniissa saappaissa, ja näkyivät joka puolella ne jalassaan - tämä sai nuoret ja aikuiset ympäri maailman ostamaan itselleen parin.

Rakkaalla lapsella on monta mallia Kenkiä on saatavilla monen tyylisinä. Chelsea-saappaat eivät ole mikään poikkeus, vaan niitä on saatavana klassisen tyylisinä, Beatle-bootseina, korkeina, matalina nahkaisina, mokkaisina, synteettisinä, korkojen kanssa ja ilman, sekä monen muun mallisina. Beatle-bootsit tulivat todella suosituiksi bändin ansiosta. Kenkämerkki Anello & Davide valmisti erityisen mallin juuri The Beatlesiä varten, teräväkärkiset ja matalakorkoiset. Kengät saivat alkunsa, kun Paul McCartney ja John Lennon näkivät parin Chelsea-saappaita näyteikkunassa. Pop-tähdet rakastuivat kenkiin ja toivoivat saavansa oman mallin.

Niin kutsutut jodhpur-kengät ovat Chelsea-saappaiden kaltaiset. Ne on suunniteltu ratsastukseen ja niillä on monia yhtäläisyyksiä Chelsea-kenkien kanssa.

Taidelaji

Kauniiden Chelsea-saappaiden suunnittelu on taidelaji. On monta asiaa, jotka tulee ottaa huomioon: haluaako korot, tuleeko kenkien olla leveät vai kapeat, teräväkärkiset vai ei? Eräs merkki, joka on vuosien varrella todella loistanut, on Tiger of Sweden, kapeine, sulavine ja tyylikkäine kenkineen. Myös Boss on onnistunut tekemään erittäin kauniit Chelsea-saappaat, joissa on hieman terävämpi kärki. Gant, Nude ja Dr. Martens ovat muita merkkejä, jotka ovat valmistaneet kauniita Chelsea-saappaita.

Footwayllä on Chelsea-saappaita kaikilta edellä mainituilta merkeiltä ja monilta, monilta muilta. Kokeile useita - meillä on aina ilmainen toimitus, myös vaihdettaessa.

Onnea matkaan!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

167 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK