Birkenstock, Lapset, Kengät

21 osumaa

Birkenstock lasten kengät - tyyliä ja mukavuutta

Tämän päivän kesäisessä katukuvassa ja useilla työpaikoilla on vaikea olla näkemättä Birkenstockeja. Jo kulttimaineen saavuttanut supersuosittu sandaali on paitsi retrohenkisen tyylikäs, myös ergonomisesti muotoiltu ja uskomattoman mukava jalassa. Birkenstock yrityksenä juontaa juurensa jopa yli 200 vuoden päähän, joten kengästä voi tuntea ainutlaatuisen suunnittelun ja uskomattoman muotoilun. Tänä päivänä Birkenstock koristaa ihan kaiken ikäisten ja kokoisten jalkoja, eikä ihme! Nämä fantastisen mukavat kengät takaavat nimittäin pehmeän, väsymättömän askelluksen ja ovatkin tästä syystä monen ykkösvalinta kesäkengiksi. Tutustu Footwayn monipuoliseen valikoimaan ja löydä lapsellesi mukavaakin mukavammat muotisandaalit.

Pitkän tien kulkenut ammattilainen - Birkenstock

Johann Adam Birkenstock asetti raamit Birkenstockille jo vuonna 1774 kun hän otti haltuunsa vanhan kenkätehtaan. Noin 100 vuotta myöhemmin Konrad Birkenstock kiersi maita ja mantereita luennoimassa uraauurtavasta ortopedisesta muotoilusta. Tänä päivänä yritys on edelleen perheomistuksessa ja joka päivä lähetetään noin 80 000 paria kenkiä maailmalle. Yritys on yksi Saksan suurimmista ja työllistää lähes 3000 henkilöä. Yksi syy siihen, miksi Birkenstock kengät ovat niin mukavat, on ehdottomasti koko jalan kattava muotoilu. Koko jalan mukaisesti muotoiltu pohjallinen virkistää verenkiertoa ja parantaa ryhtiä, joten nämä kengät suoranaisesti parantavat terveyttä. Tämän lisäksi nämä avonaiset ja innovatiivisesti muotoillut sandaalit takaavat, että jalat pysyvät viileinä ja raikkaina, kiitos niiden tehokkaan ilmanvaihdon.

Lasten Birkenstock - luonnolliset materiaalit ja ergonominen muotoilu

Birkenstockit ovat jo kehittäneet jalkojen hyvinvointia maailmanlaajuisesti huikealla kenkämäärällä. Klassiset, ergonomisesti muotoillut Birkenstockit ovat tehokkaiden materiaalien ansiosta todella kevyet jalassa. Kengät valmistetaan mokkanahasta, juutista ja luonnonkorkista todella kestävää EVA-teknologiaa apuna käyttäen, jotta jalat saavat parhaimman mahdollisen tuen ja mukavuuden. Birkenstockit eivät ole pelkästään kengät tai sandaalit, ne ovat sänky jaloillesi. Birkenstockit kuuluvat jokaisen peruskenkävalikoimaan - iästä ja sukupuolesta riippumatta. Riskinä voi olla tosin se, että unohdat vanhat kengät ja kävelet jatkossa vain Birkenstockeissa. Footwaylta löydät monia upeita, kirkkaanvärisiä Birkenstockin kenkämalleja lapsille. Jos etsit täydellistä sandaalia lapsellesi, voit lopettaa etsimisen tähän, sillä löydät parhaan vaihtoehdon varmasti upeasta ja kattavasta valikoimastamme. Huomioithan, että Birkenstock suosittelee pidettävän noin puolen sentin väli varpaiden ja kengän kärjen välillä - silloin tietää, että kenkä istuu täydellisesti.

Osta Birkenstock lasten kengät netistä Footwaylta

Footwayn valikoimasta löydät kasan hauskoja ja upean värisiä sekä hyvin istuvia Birkenstockeja lapsille. Miltä kuulostaisi vaikkapa upeat Arizonat tai Gizet? Riipumatta siitä, minkä mallin lapsellesi valitset, tulet tarjoamaan hänelle supersuosittua Birkenstock-mukavuutta jokaiselle askeleelle. Vilkkaille jaloille on olemassa myös Rio Kids -mallisto, jonka sandaaleissa nilkkaremmit pitävät kengät tukevasti jalassa. Birkenstock kenkien ostaminen Footwaylta on helppoa ja joustavaa. Tarjoamme aina maksuttoman toimituksen, 180 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Osta uudet Birkenstock kengät lapselle jo tänään!

Julkaisuja aiheesta Birkenstock
S
Sue -
M
marko -
Näytä lisää julkaisuja
Sivu 1 / 1

21 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK