Lapset, Kengät

7 947 osumaa

Footwayltä löydät kaikki lapsesi tarvitsemat kengät, kaikille alustoille ja kaikkiin säihin ja vuodenaikoihin. Löydät meiltä myös vauvan kengät kaikkein pienimmille. Muistatko ensimmäiset kenkäsi? Niin mekin. Lasten kengät tuovat esiin tunteita. Kun katsot omia lasten kenkiäsi nyt, saatat hätkähtää, kuinka pieni olitkaan ja kuinka pitkä tai lyhyt aika siitä on kulunut, kun omat jalkasi mahtuivat niihin. Jos sinulla on tuuria, saatat vieläpä yllättyä, kuinka tyylitietoisia vanhempasi ovat olleet. Aivan kuten muodissa yleensäkin, tapahtuu lasten kengissä paljon. Aiemmin lasten kenkiä pidettiin väliaikaisena asiana, välietappina myöhemmin hankittaville asioille. Sillä ei nimittäin ollut niin väliä, mitä lapsilla oli jaloissaan – tärkeintä oli, että jalat oli puetut. Niin ei ole tänä päivänä. Nykypäivänä monet suurimmista ja kauneimmista kenkientuottajista valmistavat lasten kenkiä monissa eri malleissa, väreissä ja tyyleissä.

Katsopa vaikkapa Adidas Originalsin, Conversen tai Niken lastenkenkämalleja – toivomme, että sinäkin meidän lailla uhkut elämää, iloa ja onnea nähdessäsi nämä klassiset kengät miniversioina. Ja miksi lapset eivät saisi nauttia yhtä hienoista kengistä kuin me? Se olisi epäoikeudenmukaista. Tyylikkäät lenkkarit, lämpimät bootsit ja nopeat urheilukengät ovat kaikille, eivät vain meille aikuisille. Eli kuljemme ihan oikeaan suuntaan kenkämaailmassa. Ja siitä me pidämme – ketkään eivät ole yhtä hyviä kenkien testaamisessa kuin lapset. Lapset eivät välitä tuon taivaallista kenkiensä huoltamisesta, he eivät välitä siitä, millaisella alustalla he peuhaavat ja he eivät voisi vähempää välittää, mitä he valmistajien mukaan saisivat tai eivät saisi tehdä. Lapset vaan antavat mennä. Samalla he luovat muistoja loppuelämäksi, niin itselleen kuin sinullekin. Muistoja menneistä jalkapallomatseista skeittikengissä, muistoja auringon lämmittämistä pikkulenkkareista ja muistoja narisevan kuivasta lumesta märkien talvikenkien alla kesken lumisotaa.

Samalla he opettavat myös meille yhtä sun toista: elä hetkessä, naura paljon ja juokse huviksesi nauttien vauhdin hurmasta. Lasten kenkien tulee kestää paljon. Niiden tulee kestää tutkimusmatkat, seikkailut, kujeet ja paljon muuta, jota meidän kenkiemme ei tarvitse kokea. Niiden tulee kestää mutaa, likaa, metsämaastot, lunta ja vettä. Mutta älä huoli. Footwayllä on kenkiä niin sinulle, kuin lapsellesikin. Surffaa meille ja selaile bootseja, tennareita, sandaaleja, urheilukenkiä ja paljon muuta. Löydä kenkiä, joissa luodaan muistoja.

Sivu 1 / 133

7947 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK