Lakai Kengät Netistä

0 osumaa

Lakai kengät täydentävät skeittityylin

Lakai kengät on luotu katu- ja skeittimuotia rikastamaan. Mikäli tyylisuunta on sinunkin rakastamasi, Lakai kengistä tulee takuuvarmat, ennennäkemättömän tyylikkäät ystäväsi! Lakai kengät tunnetaan erityisestä, ihanan iskunvaimennuksen tarjoavasta pohjallisestaan sekä vankasta, maksimaalisen pidon tuovasta pohjastaan. Näihin kenkiin on todella helppo ihastua kerta toisensa jälkeen. Lakai kenkiä valmistetaan useissa eri malleissa ja väreissä.

Lakai kengät skeittareille ja katumuotia rakastaville

Lakai erottuu edukseen muista tuotemerkeistä laadukkailla materiaaleillaan ja uniikeilla tekniikoillaan. Yrityksen takana on sen perustanut poikaporukka, joka kokee suurta intohimoa ja rakkautta skeittaamista kohtaan. Lakai kengät tunnetaan erityisellä tavalla muotoilluista pohjallisistaan, tyylikkyydestään, käytännöllisestä muotoilustaan sekä erityisen kestävistä kumipohjistaan. Mikä voisikaan enää sopia paremmin aidolle skeittarille tai uskottavaa katumuotia rakastavalle?

Lakai kengät rentoon pukeutumiseen

Lakai kenkien rento muotoilu sopii aivan yhtä hyvin yhteen niin rennompien farkkujen kuin siistimpien puvunhousujenkin kanssa. Ne käyvät niin skeittaamiseen kuin muuhunkin vapaa-ajan rientoon ja mikäpä tekisikään juhla-asusta enemmän coolin kuin kunnon Lakai sneakerit! Lakai kenkiä valmistetaan niin tekstiilistä kuin mokkanahastakin. Nahkaisiin kenkiin suositellaan käytettäviksi niille sopivia hoitotuotteita.

Lakai kengät verkossa Footwayllä

Lakai kengät käyvät niin skeittaamiseen kuin muuhunkin vapaa-ajan rientoon, sekä tietysti myös juhliin kun haluat tuoda juhla-asuusi rennon, jäykistelemättömän vaikutelman. Liity katu-uskottaviin, cooleihin skeittimuodin tiennäyttäjiin ja hanki omat tyylikkäät Lakai kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK