Kengät Netistä

38 osumaa

Hoka One One -kengillä lähdet lentoon

Hoka One One -juoksukenkien juuret juontavat Alppien vuoristomaisemaan ja vuoteen 2009. Ranskalaiset Jean-Luc Diard ja Nicolas Mermoud pohtivat, kuinka alamäkijuoksun juoksuaikaa saataisiin parannettua, ja juoksu ylipäätään tuntumaan vaivattomammalta. Kaksikko keksi lisätä juoksukenkään hyvin radikaalin ratkaisun: vaahtokarkin pehmeyttä vastaavan ja muodoltaan ainutlaatuisen välipohjan vaimennuksen eri pehmeysvyöhykkeillä, matalan kengän profiilin ja jalkaa tukevan aktiivisen kengän rakenteen. Näiden innovaatioiden myötä juoksuaika ei vain parantunut, vaan koko juoksutuntuma alkoi todella vastata tuotemerkin nimeä, Hokaa, joka tarkoittaa maorien kielellä ”lentoa maan yläpuolella”. Hoka One One -juoksukengistä on tullut vertaansa vailla oleva menestys alunperin ultramaratoonareiden, mutta sittemmin myös kuntojuoksijoiden ja ammattilaisten keskuudessa. Nyt tämä uskomaton juoksutunne on myös sinun tavoitettavissasi Footwayn valikoiman kautta!

Näin pidät huolta Hoka One One -kengistäsi

Pidä huolta Hoka One One -kengistäsi, niin voit olla varma, että ne pitävät myös huolta sinun jaloistasi monta tulevaa juoksulenkkiä ja vuotta. Poista kenkiin mahdollisesti tarttunut savi ja kura mahdollisimman nopeasti miedolla pesuaineella, vedellä ja liinalla, niin ne eivät ehdi kovettua kengän pintaan, jolloin lian poistaminen voi olla työläämpää. Vältä pesukoneen ja kuivausrummun käyttämistä kenkien käyttöiän pidentämiseksi. Anna kenkien kuivua rauhassa huoneenlämmössä. Voi olla hyvä ajatus hankkia muutama pari Hoka One One -kenkiä, jolloin voit antaa yhden parin kuivua ja palautua samalla, kun käytät toisia. Kenkien säännöllisellä ja tarpeen mukaisella hoitamisella niiden käyttöikä pitenee ja voit nauttia uskomattoman sujuvista juoksulenkeistä pitkälle tulevaisuuteen.

Uusi vuosi, uudet värit ja mallit Hoka One One -kengissä

Hoka One One -kenkiä on saatavana lukemattomissa, ajoittain päivittyvissä värivaihtoehdoissa, ja mallejakin on saatavilla Footwayn valikoimissa niin naisille kuin miehille siinä määrin, että niiden joukosta jokainen voi löytää juuri omiin mieltymyksiinsä ja tarpeisiinsa sopivan juoksukengän. Tai mikset hankkisi saman tien vaikkapa muutamaa paria, joita voit yhdistellä sävy sävyyn treeni- tai vapaa-ajan vaatteidesi kanssa? Hoka One One -kenkämalleja on saatavilla niin kaduille, poluille kuin näiden välimaastoon soveltuvina. Hoka One One -kengät tuntuvat innovatiivisen vaimennuksensa ja designinsa vuoksi jaloissa niin mukavilta, että et ehkä edes halua riisua niitä juoksurupeaman päätteeksi – eikä sinun tarvitsekaan. Nämä kengät kun ovat niin tyylikkäät ja katseenkestävät, että voit suunnata niillä huoletta myös kaupungin kaduille.

Kokeile jo tänään juoksun hurmaa Hoka One One -kengillä Footwayltä

Mikset antaisi Hoka One One -kenkien saattaa sinut vauhdin hurmaan jo tänään? Tutustu Footwayn kattavaan Hoka One One -kenkien valikoimaan ja tee tilauksesi jo tänään. Ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan, mikäli tarvitset lisätietoja johonkin tilaukseen tai tuotteisiin liityvään asiaan. Toimitamme tilauksesi nopeasti ja aina hyvään hintaan – tervetuloa!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

38 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK