La Strada Kengät Netistä

3 osumaa

La Strada kengät nostattavat asusi uudelle tasolle

La Strada on kenkäyritys, jolla on vahva jalansija ympäri Euroopan. Mikäli sinulla on tarkat vaatimukset muotoilun, laadun ja istuvuuden suhteen, La Strada kengät vastaavat kutsuhuutoosi tyylikkyydellä, joka nostattaa asusi kokonaan uudelle tasolle. La Strada kenkiä valmistetaan useissa laadukkaissa, trendikkäissä malleissa sekä monissa herkullisissa väreissä ja kuoseissa.

La Strada kengät tulevat Hollannista

Nuorekas La Strada valmistaa nuorekkaita kenkiä erottuvilla väreillä, trendikkäällä muotoilulla sekä useilla erottuvilla yksityiskohdilla. La Strada perustettiin Hollannissa vuonna 1979 ja se on siitä lähtien valmistanut laadukkaita, trendikkäitä kenkiä muotitietoisille kuluttajille. Vielä tänäkin päivänä yritys pitää kiinni tarkoista laatukriteereistään ja jokainen kenkäpari käy läpi huolellisen laatukontrollin ennen kaupan hyllyille pääsyään.

La Strada kengät moneen makuun

La Strada valmistaa kenkämalleja moneen makuun. Valikoimaan kuuluu ballerinoja, kävelykenkiä ja korkokenkiä, jotka hurmaavat naisellisella kauneudellaan sekä näyttävillä materiaali- ja värivalinnoillaan. La Strada kengät sopivat mainiosti erilaisiin asuihin luoden kantajalleen ainutlaatuisen trendikkään tyylin. La Strada kengät valmistetaan tekstiilistä, joka kestää käytössä useiden vuosien ajan, kunhan niitä vältetään käyttämästä sadekeleillä.

La Strada kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, tyylikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että La Strada kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta La Strada kengät ja tilaa ne mukavasti kotoasi. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

519856
MUUTAMA JÄLJELLÄ
519856
MUUTAMA JÄLJELLÄ
601151
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK