Kuoma Kengät Netistä

15 osumaa

Kuoma-kengät – luotettavaa suomalaista laatua

Kuoma-kengät ovat varsinkin suomalaisten kengän kuluttajjien keskuudessa muodostuneet vuosikymmenten aikana jo varsinaiseksi ikoniksi, jota ilman talvea on vaikeaa kuvitella. Nämä talvisaappaat putkimaisine varsineen ja hyvin loskassa ja jäällä pitävine kumpipohjineen ovat vilahdelleet perinteisesti monen lapsen jaloissa, ja niiden voittamaton mukavuus on tehnyt Kuoma-kengistä vähitellen myös aikuisten luottokengät kylmimpien talvikuukausien ajaksi. Jos sinulla ei jo ole omaa paria, niin nyt on ehdottomasti korkea aika kokeilla! Valikoiman laajennuttua Kuoma-kengät eivät nykyään tarkoita enää vain talvisaappaita, vaan voit valita myös Kuoma-kengät kesäkäyttöön sulavalinjaisten, keveiden mallien valikoimasta.

Kuoma-kengät pitävät jalat lämpiminä

Perinteisessä Kuoma-kengässä on tasainen, putkimaisen tilava ja ontelomainen varsi, joten voidaan puhua oikeastaan funktionaalisesta, joka minimalistisen oloisesta talvisaappaasta. Varren paksu ja lämmin vuori pitää jalat lämpiminä samalla, kun päällisen kosteutta vastaan käsitelty kangasmateriaali estää lumen, veden ja muun kosteuden pääsyn kengän sisälle niin varren kuin jalkaterän osalta. Kengän pohja on mustaa, hyvin liukkaallakin pitävää kumia, jossa on reilu kuviointi tuomassa kulutuksenkestävyyttä. Tämä voittamaton yhdistelmä on tehnyt Kuoma-kengistä klassisen ja luotetun kumppanin jo vuosikymmenten ajan erityisesti lasten talvipukeutumisessa. Varren sisälle mahtuu sopivasti housunlahkeet ja tarvittaessa paksummat sukanvarret, joten kovissa pakkasissakaan vilu ei pääse yllättämään. Nykyisin tätä saapasmallia valmistetaan myös aikuisille useissa eri väreissä, mutta samaa muotoilua noudattaen.

Malleja myös kesäkäyttöön ja kaupunkiin

Kuoma-kengät eivät tarkoita yksinomaan jo ikoniksi nousseita, pääasiassa lasten käyttöön tarkoitettuja talvisaappaita, vaan valikoimaan kuuluu myös urheilullisempia naisten, miesten ja lasten kenkiä, jotka sopivat kesäkäyttöön, kevääseen ja syksyyn. Kaikkia niitä yhdistää äärimmäinen helppohoitoisuus ja käytännöllisyys – Kuoma-kengät on suunniteltu konstailemattomiksi kengiksi, joita on ilo käyttää ja jotka palvelevat luotettavasti ja mukavasti vuodesta toiseen, tyylikkyyttä tietenkään unohtamatta. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi matalia naisten vapaa-ajan kenkiä naisellisissa väreissä, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön niin kaupunkiin kuin vapaa-ajan ulkoaktiviteetteihin. Myös miehille on oma mallistonsa, joka sisältää esimerkiksi tarranauhoin varusteltuja, saapasmaisia malleja sekä matalia, esimerkiksi kevyeen patikointiin ja ulkoiluun sopivia vapaa-ajan kenkiä. Koska Kuoma-kengät valmistava yritys on suomalainen, voi olla varma siitä, että suomalaiset jalat on huomioitu näiden kenkien suunnittelussa ja valmistuksessa, mikä takaa erinomaisen käyttömukavuuden ja kestävyyden.

Kuoma-kengät saat nyt Footwayltä

Me Footwayllä haluamme tarjota sinulle vain parhaita, laadukkaimpia ja luotettavimpia kenkämerkkejä ja siksi olemme ottaneet valikoimaamme myös Kuoma-kengät, joiden joukosta voit valita oman suosikkiparisi vaikka samantien. Muistathan, että meiltä saat aina reilut tilausehdot ja toimitamme tuotteet ripeästi, joten pääset pian nauttimaan uusista kengistäsi. Tilaa vaikka useampi pari samantien, sillä edulliset hintamme mahdollistavat vaikka koko perheen kenkien päivittämisen samalla kerralla. Näin koko perhe pääsee nauttimaan talven riemuista jalat lämpiminä ja kuivina Kuoma-kengissä kulkien!

Sivu 1 / 1

15 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK