Matalakorkoiset Sandaletit

1 085 osumaa

Matalakorkoiset sandaletit – mukava ja tyylikäs kenkävalinta

Olisiko aika sanoa hyvästi todella korkeille platformkoroille? Matalammat korot, olivatpa ne sitten stilett-, chunky- tai blokkikorot, ovat taas pinnalla kesätyylissä. Saatavilla on kokonainen uusi maailma tyylejä, värejä ja malleja, joiden joukosta voit valita kauniita kuvioituja kankaita, muodikkaita värejä ja klassisia malleja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Matalakorkoiset sandaletit kukoistavat aivan uudella tavalla kansainvälisessä muotimaailmassa!

Täydellinen kenkä romanttiseen arkityyliin

Matalakorkoiset sandaletit ovat monella tapaa kenkämaailman kameleontit. Ne sopivat periaatteessa jokaiseen tyyliin ja makuun. Ja niiden comebackin jälkeen, matalat korot eivät koskaan ole olleet enemmän chic kuin nyt. Ne ovat täydellinen valinta arkeen, ja sopivat erinomaisesti kaiken kanssa aina kesämekoista farkkuihin ja shortseihin. Erityisen suosittuja ovat matalakorkoiset, klassisesti muotoillut mallit metallin väreissä tai valkoisena, sillä ne sopivat erinomaisesti suurimpaan osaan vaatekaappien sisällöistä. Jos olet menossa juhliin, ensimmäinen ajatuksesi ei ehkä ole matalakorkoiset kengät, mutta tänä päivänä on saatavilla erittäin tyylikkäitä malleja. Miksi et yhdistäisi pikkumustaasi mataliin kultaisiin tai hopeisiin Gaborin sandaletteihin? Jos taas etsit hieman arkisempaa tyyliä, löytyy niitäkin suuri valikoima klassisissa väreissä, ja korkotyyppejä on aina kapeasta leveään kiilakorkoon.

4000 vuotta vanha historia

Osa vanhimmista tunnetuista kengistä ovat sandaaleja, jotka olivat tavallisia Egyptissä 4000 vuotta sitten. Silloin kengät valmistettiin palmunlehvistä ja papyruksesta. Kreikkalaiset valmistivat kenkänsä sen sijaan pajunlehdistä, oksista tai kuiduista. Herodotoksen mukaan papyrussandaalit olivat osa uskonnollista varustusta, jota egyptiläiset papit käyttivät. Sandaletteja korolla ei sen sijaan valmistettu ennen 1800-luvun loppua. Tänä päivänä miljoonat naiset käyttävät sandaletteja jokapäiväisessä elämässään, sekä töissä että lomalla.

Matalakorkoiset sandaletit Footwaylta

Footway tarjoaa laajan valikoiman matalakorkoisia sandaletteja jokaiseen tyyliin ja makuun. Löydät meiltä kaikkea tyylikkäistä klassisista varianteista modernimpiin pronssisiin ja kultaisiin malleihin. Rieker, Marc O'Polo ja Miss Sixty ovat muutamia suosituimmista merkeistä mitä tulee matalakorkoisiin sandaletteihin. Tervetuloa löytämään myös muita merkkejä Footwaylta!"

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Unn Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ava Multi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 19

1085 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK