Korkokengät

3 osumaa

Korot kattoon

Me olemme etsineetkäsiimme kauneimmat, seksikkäimmät ja värikkäimmät korkokengät synteettisinä,nahkaisina, kankaisina sekä mokkaisina. Täältä löytyy merkkejä kuten ChinaGirl, Park West, Laura by Heppo, Hope, Duffy ja monia muita. Me olemmehikoilleet ja miettineet päämme puhki että miten voisimme tarjota sinullehienoimmat ja trendikkäimmät mallit. Tiedämme että korkokenkien etsintä onjokseenkin muidenkin kenkien etsintää vaikeampaa.

Ole valloittava

Korkokengät ovathienoimmat kengät jotka sinulla voi olla joten valitse tarkkaan. Miksei jopaostaa muutamat samanlaiset joihin olet jo tyytyväinen? Miki muuten olemme niininnostuneita korkokengistä? Vastaus tähän löytyy jo muinaisesta Egyptistävaikkakin se saattaa kuulostaa hassulta. Muinaisessa egyptissä teloittajakäytti korkokenkiä jotta olisi korkeammalla kuin muut kuolevaiset. Muitatietoja historiasta ei kauheasti löydy sen jälkeen, mutta korkokengät ovatyksinkertainen keino tuntea itsensä mahtavaksi ja seksikkääksi ympäristössään.On tietysti olemassa myös hillittyjä korkokenkiä jotka sopivat paremmin arkeenilman edellä mainittuja ominaisuuksia, mutta kengät voivat kuitenin tuoda kivanlisän tavalliseen tyyliin.

Kiitä Katarinaa

On olemassa todellapaljon erilaisia korkoja kenkiin, löytyy kiilakorkoa, stilettoja ja tasapaksujatolppakorkoja ja noin 20 erilaista lisää. Läpi historian on koron ulkonäkömuuttunut. Korot ovat kuitenkin kääntäneet miesten katseita ympärivuosikymmenten. Ensimmäiset korkokengät tulivat muotiin 1500-luvulla jolloinlyhytkasvuinen Katarina Medici joka avioitui stilettokoroissa. Stiletotsaattoivat olla jopa 30 senttimetriä korkeat ja välillä tarvittiin jopakävelykeppiä avuksi pysymään pystyssä korkeiden korkojen kera. 1600- sekä1700-luvuilla olivat ylellisyys ja vain ylempi luokka käytti korkokenkiä.

Tänään korkokenkiälöytyy kaikille. Meiltä löytyy tasaisen suosittuja pumpseja, peep-toes mistävarpaat pilkistävät ulos, sandaaleita, saappaita, saapikkaita ja paljon paljonmuita. Korkokenkiä maasta taivaaseen.

Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×