Korkokengät

2 638 osumaa

Korot kattoon

Me olemme etsineet käsiimme kauneimmat, seksikkäimmät ja värikkäimmät korkokengät synteettisinä, nahkaisina, kankaisina sekä mokkaisina. Täältä löytyy merkkejä kuten China Girl, Park West, Laura by Heppo, Hope, Duffy ja monia muita. Me olemme hikoilleet ja miettineet päämme puhki että miten voisimme tarjota sinulle hienoimmat ja trendikkäimmät mallit. Tiedämme että korkokenkien etsintä on jokseenkin muidenkin kenkien etsintää vaikeampaa.

Ole valloittava

Korkokengät ovat hienoimmat kengät jotka sinulla voi olla joten valitse tarkkaan. Miksei jopa ostaa muutamat samanlaiset joihin olet jo tyytyväinen? Miki muuten olemme niin innostuneita korkokengistä? Vastaus tähän löytyy jo muinaisesta Egyptistä vaikkakin se saattaa kuulostaa hassulta. Muinaisessa egyptissä teloittaja käytti korkokenkiä jotta olisi korkeammalla kuin muut kuolevaiset. Muita tietoja historiasta ei kauheasti löydy sen jälkeen, mutta korkokengät ovat yksinkertainen keino tuntea itsensä mahtavaksi ja seksikkääksi ympäristössään. On tietysti olemassa myös hillittyjä korkokenkiä jotka sopivat paremmin arkeen ilman edellä mainittuja ominaisuuksia, mutta kengät voivat kuitenin tuoda kivan lisän tavalliseen tyyliin.

Kiitä Katarinaa

On olemassa todella paljon erilaisia korkoja kenkiin, löytyy kiilakorkoa, stilettoja ja tasapaksuja tolppakorkoja ja noin 20 erilaista lisää. Läpi historian on koron ulkonäkö muuttunut. Korot ovat kuitenkin kääntäneet miesten katseita ympäri vuosikymmenten. Ensimmäiset korkokengät tulivat muotiin 1500-luvulla jolloin lyhytkasvuinen Katarina Medici joka avioitui stilettokoroissa. Stiletot saattoivat olla jopa 30 senttimetriä korkeat ja välillä tarvittiin jopa kävelykeppiä avuksi pysymään pystyssä korkeiden korkojen kera. 1600- sekä 1700-luvuilla olivat ylellisyys ja vain ylempi luokka käytti korkokenkiä.

Tänään korkokenkiä löytyy kaikille. Meiltä löytyy tasaisen suosittuja pumpseja, peep-toes mistä varpaat pilkistävät ulos, sandaaleita, saappaita, saapikkaita ja paljon paljon muita. Korkokenkiä maasta taivaaseen.

Unn Black
Ava Multi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
21.260-47 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kumer_ks Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
21.260-72 Sand
MUUTAMA JÄLJELLÄ
31.260.55 Cherry
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 44

2638 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK