Konrad Kengät Netistä

0 osumaa

Konrad kengät valmistetaan käsityönä vaativaan makuun

Fantastisen upeat Konrad kengät on suunniteltu miehelle, joka vaatii kengältään paljon. Tinkimättömät Konrad kengät valmistetaan kiireettä käsityönä ja kenkää on saatavilla useissa erilaisissa jännittävissä väreissä ja malleissa. Nämä tyylikkäät, laatunsa säilyttävät miestenkengät on valmistettu ainoastaan parhaista mahdollisista materiaaleista, jotka aikaansaavat uskomattoman, ihastuttavan mukavuuden tunteen jaloillesi. Piirunkaan vertaa tyylistä tinkimättä.

Konrad kengät ammattitaitoiselta perheyritykseltä

Konrad on perheyritys, joka perustettiin Saksassa jo vuonna 1907. Tämän jälkeen yritys on kokenut monia muutoksia, mutta yksi asia on pysynyt vankkumattomana: laatu. Konrad kengät on valmistettu yli sadan vuoden ajan tarkoituksena tarjota markkinoille ainutlaatuisen kestäviä ja laadukkaita kenkiä, jotka ovat lisäksi ilo silmälle. Konrad kengät valmistetaan edelleen käsityönä parhaimmasta nahasta tyylikkään ajattomasti muotoillen.

Konrad kengät juhlaan ja arkeen

Käsintehdyt Konrad nahkakengät ovat erityisen tyylikkäiksi muotoillut ja sopivat käytettäviksi niin siistien puvunhousujen kuin chinojenkin kanssa. Voit yhdistää ne myös rentoihin lempifarkkuihisi, mikäli tahdot saada arkiasuusi hieman ekstraa ja asiallista tyylikkyyttä. Vai valitsetko mieluummin Konrad sneakerit? Nahkaiset Konrad kengät suositellaan käsiteltäviksi nahalle sopivin kenkienhoitoainein, jotta niiden käyttöikä pitenisi ja tyylikkyys säilyisi mahdollisimman pitkään.

Konrad kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaisi miehekkään tyylikäs kenkävalinta, joka yhdistyy niin juhlavaan kuin arkiseenkin asuun? Useat ovat jo löytäneet Konrad kengät ja pysyvät niille uskollisina. Liity tiennäyttäjiin ja hanki omat Konrad kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×