Kengät Netistä

222 osumaa

Kidboxer kengät saavat aikuiset kateellisiksi

Kidboxer kengät on suunnattu nuoremmalle yleisölle, joka palvoo trendejä haluten säväyttää persoonallisuudellaan. Nämä ovat kengät, jotka saavat aikuiset sanomaan: ”Saisiko yhdet samanlaiset aikuisten koossa, kiitos?”. Mutta ei! Nämä ainutlaatuiset herkut on suunniteltu ainoastaan nuoremmille, jotta heilläkin olisi ikioma trendimerkkinsä! Kohdeyleisönä ovat coolit lapset ja nuoret - tämä todella käy ilmi nähtyäsi upean uniikin malliston.

Trendikkään modernit Kidboxer kengät nuoremmalle yleisölle

Kidboxer luotiin tarpeeseen saada markkinoille lasten ja nuorten mallisto, joka luo trendikkään moderneja kenkiä! Syntytarinansa jälkeen Kidboxer kengät saavuttivat hurjan suosion nuoremman sukupolven keskuudessa. Kengät valmistetaan huolella laadukkaiksi käyttäen kestäviä materiaaleja, kuten nahkaa ja kumia. Tämä ilahduttaa aikuistakin! Kestävä, laadukas kenkä, jossa lapsesi haluaa sekä viihtyä että näyttäytyä!

Kidboxer kengät lasten ja nuorten aktiiviseen elämään

Ihastuttava Kidboxer-valikoima tarjoaa lukuisia eri kenkämalleja ja –värejä arkeen ja juhlaan, tarkoituksenaan tehdä käyttäjästään mahdollisimman cool. Lasten elämä on usein aktiivista ja kenkien on hyvä myös kestää kulutusta. Kidboxer kengät valmistetaan pitäen silmällä yhtä lailla molempia ominaisuuksia – niin tyylikkyyttä kuin laadukasta kestävyyttäkin. Kestävät materiaalivalinnat palvelevat mainiosti niin sateisina kuin aurinkoisinakin päivinä.

Kidboxer kengät verkossa Footwayllä

Löydä ajan tasalla oleva Kidboxer-valikoima näppärästi Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tilata lapsen suosikkikenkäpari vaivattomasti omalta kotisohvalta! Kidboxer kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan takuulla kestävät ja trendikkäät, laadukkaat kengät. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

917 Bergen Cuero
FEW LEFT
1462 Tampere Black
FEW LEFT
933 Harlem Petalo
FEW LEFT
143 I Meet Black
FEW LEFT
Creta Black
Harlem 925 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Creta Sun
1201 Bristol Black
FEW LEFT
Valby
FEW LEFT
FEW LEFT
Bristol Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 4

222 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK