Kengät Netistä

29 osumaa

Ainutlaatuisella tekniikalla valmistetut Kickers kengät

Kickers kengät on kehitetty jokaiselle naiselle, miehelle ja lapselle, jotka haluavat kengiltään sekä mukavuutta ja tyylikkyyttä, että myös hieman jotakin erityisen persoonallista. Kickers kengät, mm. Kickers bootsit ja ballerinat valmistetaan ainutlaatuisella tekniikalla, joka tekee kengistä uskomattoman mukavat ja ihanat jaloille. Erottuvat, tyylikkäät yksityiskohdat viimeistelevät nämä luomukset, joissa tunnet itsesi ehdottoman uniikiksi ja itsevarmaksi!

Kickers kengät ennennäkemättömillä ominaisuuksilla kaikille perheenjäsenille

Kickers kengät ovat tunnetut niin istuvuudestaan, materiaaleistaan kuin muotoilustaankin. Näistä kengistä löytyy omat suosikkinsa lapsille, miehille sekä naisille houkuttelevien ja värikkäiden mallien joukosta! Ainutlaatuinen "Micro Fresh"-tekniikka sekä "Cushion Foam" –ominaisuus varmistavat, että kenkäsi pysyvät uskomattoman mukavina sekä miellyttävän raikkaina vuodesta toiseen! Valitse tyylikkäät Kickers kengät juuri sinun tarpeisiisi ja tilaa kenkäpari myös lapsellesi!

Kickers kengät moneen tyyliin ja menoon

Kickers kengät sopivat aivan yhtä hyvin niin lempifarkkujen, rentojen chinojen kuin kauneimman kesämekonkin kanssa käytettäviksi. Moneen tilanteeseen sopivat Kickers kengät ovat ajattoman tyylikkäät ja modernit jalkineet, joista suurin osa on valmistettu aidosta, laadukkaasta nahasta. Nahasta valmistettuja kenkiä suositellaan käsittelemään niille sopivin hoitotuottein, jotta niille voidaan varmistaa mahdollisimman pitkäkestoinen käyttöikä sekä tyylikkyys.

Kickers kengät verkossa Footwayllä

Kukapa meistä ei haluaisi kulkea kestävissä ja erityisen mukaviksi kehitellyissä kengissä, jotka ovat vieläpä kaiken muun hyvän lisäksi persoonallisen tyylikkäät! Tilaa jo tänään ihastuttavan kauniit Kickers kengät Footwayn valikoimasta vaikka koko perheelle! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Boot 8430
FEW LEFT
Sandal
FEW LEFT
Sandal
FEW LEFT
Sandal
FEW LEFT
Intropia Sandal
FEW LEFT
Intropia Sandal
FEW LEFT
Quartz
FEW LEFT
Sandal
SALE
Intropia Clog
FEW LEFT
Sandal
SALE
Sandal
SALE
Sandal
SALE
Combi
FEW LEFT
Funktion S
FEW LEFT
Sandal
SALE
Shoe
SALE
Sandal
SALE
Intropia Sandal
FEW LEFT
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

29 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK