Wrangler, Kengät

29 osumaa

Wrangler kengät - mukavuutta tyylistä tinkimättä

Wrangler on saanut inspiraationsa Yhdysvaltojen rodeomaailmasta. Merkin tavoitteena on valmistaa kestäviä arkikäyttövaatteita- ja kenkiä laadukkaista materiaaleista. Wrangler kengät ovatkin syntyneet halusta tuottaa käyttömukavuudeltaan ja kestävyydeltään erinomaisia jalkineita tyylistä tinkimättä. Wranglerin tuotekehityksessä on täydellinen tasapaino tyylin ja laadukkaiden materiaalien välillä.

Käyttövaatteita ja -jalkineita vuosien kokemuksella

Wrangler on vuonna 1947 alkunsa saanut yhdysvaltalainen merkki. Yrityksen pääraaka-aineena ja -tuotteena ovat erityisen kestävät ja laadukkaat farkut. Ensisijaisiin käyttäjiin ovat alusta asti kuuluneet rodeovaatteista pitävät ja cowboy-henkisyyttä arvostavat pukeutujat ja kulkijat. Yrityksen alkuvuosina tuotekehittelyyn palkattiin maailmankuulu rodeovaatteiden tekijä Rodeo Ben, jonka tarkoituksena oli suunnitella erityisesti Wrangler farkkuja. Vaikka tuotteet ovat saaneetkin alkuinspiraationsa Yhdysvaltojen cowboy-maailmasta, Wrangler on tänä päivänä paljon muutakin. Se tuottaa edelleen laadukkaita ja kovaakin arkikulutusta kestäviä vaate- ja kenkäratkaisuja tyylitietoisille kuluttajille. Nimikkotuotteiden joukosta löytyy tavallisten farkkujen lisäksi esimerkiksi farkkutakkeja, -paitoja ja -kenkiä. Perusraaka-aineen laatu on aivan yhtä tärkeä kuin brändin alkutaipaleellakin, ja tämä näkyy myös tänä päivänä myytävissä kengissä. Wrangler kengät on esimerkiksi valmistettu hyödyntäen teknisen farkun ominaisuuksia, jotta ne pitäisivät jalat viileinä kesällä ja lämpiminä talvella.

Wrangler kengät on valmistettu huipputeknologialla

Wrangler on erikoistunut kehittämään farkkua materiaalina niin pitkälle, että voidaan puhua jo teknisestä farkusta. Wranglerin farkku nimittäin hengittää ja on viileä kesällä. Talvioloissa se puolestaan lämmittää mukavasti. Wrangler kengät lanseerattiin hyödyntäen erikoisfarkkukankaan osaamista. Niissä on siis käytetty myös merkille vuosien kuluessa kertynyttä, rautaista tekstiilialan osaamista: näin ollen kengät pysyvät talvella lämpiminä ja kuivina ja kesällä puolestaan hengittävinä ja viileinä. Löydät merkin kenkätarjonnasta muun muassa lämpimiä nahkasaappaita ja värikkäitä kangaskenkiä. Wrangler on luonnollisesti tunnettu myös farkuistaan ja farkkupaidoistaan. Nämä tyylikkäät ja arjen kulutusta kestävät farkkutuotteet ovat laatutietoisen farkkujen ystävän ehdoton valinta. Wrangler farkut ja Wrangler farkkupaita on suunniteltu kestämään niinkin kovaa kulutusta kuin rodeoratsastus, ja näin ollen pitkäikäisyys arkikäytössä on taattu. Yhdistele niihin uudet Wrangler jalkineesi, ja tyylisi on taattu!

Hoito-ohjeet laadukkaalle nahka- tai kangaskengälle

Wrangler kengät tunnetaan erityisesti laadukkaista nahkapinnoistaan ja värikkäistä kangasmateriaaleistaan. Nahkakengän hoitamisessa erityisen tärkeää on ennen käyttöönottoa tapahtuva kengän pinnan suojaus nahkakengälle tarkoitetulla hoitosuihkeella tai vahalla. Käytön aikaisen hoitamisen tulisi olla säännöllistä kengän pitkäikäisyyden takaamiseksi. Kenkä tulee aina puhdistaa huolellisesti ennen hoitoaineen levittämistä. Nahkakengän säännöllinen huoltaminen on tärkeää, sillä hoitamaton nahkakenkä kuivuu ja alkaa pian menettämään pinnan vahvuutta. Kangaskenkä tarvitsee myös hoitoa: usein ajatellaan, että kangaskenkää ei tarvitse hoitaa mitenkään. Kangaskengille on olemassa omia hoitosuihkeita, ja suosittelemmekin niiden käyttöä lämpimästi. Hoitosuihkeen tarkoituksena on muodostaa kalvo kengän pinnalle ja estää likaa tarttumasta tai imeytymästä kenkään. Jos kangaskenkä on selkeästi likainen, se voidaan pestä vedellä ja suojata kuivumisen jälkeen hoitosuihkeella.

Wrangler kengät netistä Footwayltä

Osta Wrangler kengät Footwayn nettikaupasta. Meillä voit käydä ostoksilla vuorokauden ympäri! Jokaisella verkkokaupastamme ostetulla tuotteella on ilmainen ja nopea toimitus. Jos et ole tyytyväinen tuotteisiisi ja haluat palauttaa ne, se käy meillä vaivattomasti, sillä saat tilauksellesi 180 päivän palautusoikeuden. Lisäksi palautus ja toimitus ovat meillä aina maksuttomia. Avulias asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi mielellään. Meiltä löydät jalkineet jokaiselle perheenjäsenelle - käy siis kannattaville ostoksille myymäläämme!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Creek 24 Tan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Creek Tan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

29 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK