Pearl Izumi Kengät

0 osumaa

Pearl Izumi kengät aktiiviselle ulkoilijalle

Pearl Izumi valmistaa urheilu- ja vapaa-ajan jalkineita aktiiviselle ulkoilijalle. Pearl Izumi sneakerit jalassa sujuu haasteen kuin haasteen kohtaaminen leikiten. Vuosikymmenten kokemukseen nojaten japanilainen Pearl Izumi on nykyään kansainvälisessä arvossa laadukkaiden jalkineidensa ansiosta.

Pearl Izumi kengät – unelmista todellisuuteen

Pearl Izumin pitkä taival sai alkunsa 50-luvun Japanista, jossa brändin perustaja Kinji Shimizun poika osallistui kansainväliseen pyöräilykisaan. Italialaisten pyöräilijöiden siihen aikaan huippumodernit jalkineet ja vaatetus tekivät Kinji Shimizuun lähtemättömän vaikutuksen, olihan hän itsekin innokas pyöräilijä. Kinjin unelma oli valmistaa teknisesti yhtä laadukkaita jalkineita omassa kotimaassaan, eikä hän antanut aikalaistensa pysäyttää häntä.

Pearl Izumi -kenkien mallisto

Pearl Izumi on ensiaskelistaan asti valmistanut urheilujalkineita, jotka ovat olleet aikaansa edellä niin materiaalivallinnoissaan kuin muotoilussaankin. Pearl Izumi -brändin uteliaisuus ja rohkeus välillä epäonnistuakin on sen menestyksen salaisuus. Vaikka pyöräily on edelleen lähellä Pearl Izumin sydäntä, brändin mallistosta löytyy nykyään innovatiivisia Pearl Izumi laatujalkineita muuhunkin urheiluun ja vapaa-aikaan.

Tilaa Pearl Izumi kengät helposti netistä Footwayltä

Pearl Izumi kenkien tilaaminen Footwayltä on helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, sillä tiedämme sinun haluavan sovittaa kenkiä rauhassa kotona. Tämän lisäksi tarjoamme maksutta pikaisen toimituksen sekä ilmaisen postituksen ja mahdollisen palautuksen. Ota ensiaskel kohti unelmiesi täyttymistä ja löydä omat Pearl Izumisi jo tänään!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK