Miehetecco Kengät

7 osumaa

Ecco kengät miehille Footwaylta

Ecco tarjoaa miehille kenkiä, jotka kestävät käyttöä ja joiden muotoilu on ajatonta. Mikäli etsit miesten mukavia nilkkureita tai tyylikkäitä juhlakenkiä, rentoja sneakereita tai kävelykenkiä, kestäviä vaelluskenkiä tai sandaaleita, Eccon mallien joukosta löydät haluamasi. Laadukkaista materiaaleista valmistetut miesten Ecco kengät on tehty kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita ja löydät vapaa-ajan kengistä myös vedenkestäviä Gore-Tex malleja. Osassa nauhallisia vapaa-ajan kenkiä on myös näppärä nauhojen kiinnitysmekanismi, jolloin nauhoja ei tarvitse lainkaan solmia. Sporttisissa sandaaleissa remmien säätö ja kiinnitys onnistuvat helposti ja pehmeät mokkasiinit suorastaan houkuttelevat laittamaan ne jalkaan. Kun olet kerran löytänyt Ecco kengät, et enää toista merkkiä tarvitse!

Ecco kengät – tyylikästä tanskalaista muotoilua miehille

Ecco on tanskalaisen Karl Toosbuyn vuonna 1963 perustama yritys, jonka tavoitteena on valmistaa ammattitaidolla tehtyjä laadukkaita kenkiä, jotka kestävät käyttöä ja jotka istuvat hyvin jalkaan. Toosbuyn perheen omistama yritys on kasvanut alun pienestä, vain naisten kenkiä valmistaneesta yrityksestä maailmanlaajuisesti tunnetuksi kenkämerkiksi. Yrityksen pääkonttori sijaitsee edelleen Tanskassa ja siellä tapahtuu muun muassa kenkien suunnittelu. Yritys omistaa myös neljä modernia nahkatehdasta, joiden avulla Ecco pystyy takaamaan kengissä käytetyn nahan laadun. Ecco-kenkiä ja -nahkatuotteita valmistetaan edelleenkin sillä samalla intohimolla kuin Karl Toosbuy niitä yrityksen alkutaipaleella valmisti - muotoilua, käsityötaitoja ja materiaaleja arvostaen. Ecco työllistää noin 20 000 henkilöä ympäri maailman ja vuonna 2013 Ecco valmisti noin 20 miljoonaa kenkäparia.

Miesten Ecco kengät ihan joka lähtöön

Eccon miesten kenkämallistosta löydät kengät joka lähtöön. Eccon matalapohjaisista kengistä löydät juuri sinulle sopivat kävelykengät, jotka istuvat hyvin jalkaasi. Kaipaatko kävelykenkiä, joissa on tavallista enemmän korkeutta varpaille? Kokeile silloin Eccoja, sillä Ecco kengät on suunniteltu pohjoismaalaisille miehille. Eccon eleganttien juhlakenkien valikoimasta löydät pitkäikäiset oxford- ja brogue-puolikengät juhliin sekä bisnes-pukeutumiseen. Tyylikkäät nilkkurit täydentävät bisnes-pukeutumisen talvisin. Kovempiin talvipakkasiin sopivat hyvin Eccon vuorelliset Gore-Tex talvikengät ja myös vaelluskäyttöön Eccolla on tarjolla monen monta erilaista mallia. Kuten kaikkia kenkiäsi, hoida myös Ecco-kenkiä säännöllisesti. Anna niiden kuivua huoneenlämmössä käyttökertojen jälkeen ja salli niiden myös levätä säännöllisesti. Käsittele kenkäsi niiden materiaalille sopivalla laadukkaalla hoitotuotteella ja näin kenkäsi näyttävät aina kuin uusilta!

Tilaa miesten Ecco kengät kätevästi netistä Footwaylta

Tutustu miesten Ecco-kenkien valikoimaan Footwaylla ja löydä kenkävalikoimasta omat suosikkisi. Ajattomat ja jalkoja miellyttävät Ecco kengät ovat aina hyvä ostos, josta saat nauttia pitkään. Eccon kengät suunnitellaan kestämään käyttöä ja kenkien valmistuksessa käytetään laadukkaita materiaaleja. Kun olet löytänyt haluamasi mallin valikoimastamme, tee tilaus ja pian pääset jo sovittamaan Ecco-kenkiä kotonasi. Lopullisen ostopäätöksen tekemiseen sinulla on tarjoamamme 180 päivän avokaupan ansiosta reilusti aikaa. Ja jos jostain syystä et halua pitää tilaamaasi tuotetta, sen palautus meille käy helposti ja veloituksetta. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa tuotteisiimme ja tilauksiin liittyvissä asioissa.

Sivu 1 / 1

7 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK