Miehetclarks Kengät

10 osumaa

Laadukkaat ja mukavat Clarks kengät miehille Footwaylta

Mukavuus on tällä hetkellä kenkämaailman trendeistä ykkösenä ja sitä kenkämerkki Clarks tarjoaa. Clarks on brittiläinen merkki, joka on valmistanut kenkiä jo liki kahden vuosisadan ajan. Clarksilla ollaan Leonardo da Vincin kanssa samaa mieltä siitä, että ihmisjalka on samalla sekä insinööritaidon että taiteen mestariteos. Tätä mestariteosta ja sen toimintaa, liikehdintää, lepoasentoja, kehitystä ja ikääntymistä Clarks on tutkinut ja tutkimustulostensa perusteella kehittänyt hyvin jalkaan sopivia kenkiä. Kun tähän yhdistetään vielä Clarksin muotoilijoiden kädenjälki, syntyy lopputuloksena upeita jalkineita, jotka näyttävät hienoilta ja tuntuvat mukavilta jaloissa. Clarksin kengät ovat laadukkaita, kestäviä ja ajattomia.

Clarks kengät – ammattitaitoa ja innovaatiota jo vuodesta 1825

Clarksin kenkämerkin tarina alkoi vuonna 1825 lampaantaljoista, kun Cyrus Clark perusti yrityksen. Kolme vuotta myöhemmin Cyrusin veli James tuli yritykseen töihin ja keksi käyttää lampaantaljoista jääneitä hukkapaloja tohvelien tekemiseen. Näin yritys suuntautui kenkäalalle ja vuosikymmenten saatossa tehdas kasvoi, tuotantoa koneellistettiin ensimmäisenä kenkätehtaana Britanniassa ja yritys kansainvälistyi aikaisin. 1950-luvulla luotiin yksi merkin ikonisimmista tuotteista, kun Nathan Clark suunnitteli Clarks Desert Bootin. Desert Boot on nilkkamallinen kenkä, joka on yleensä tehty mokkanahasta ja siinä on yksinkertainen nauhakiinnitys. Malli on klassisen ajaton ja sitä on saatavilla yhä edelleen. Clarksin toinen klassikko on vuonna 1967 suunniteltu The Clarks Wallabee, joka on rento ja mukava mokkasiini. Myös Wallebeeta on saatavilla edelleen.

Miesten Clarks kengät – niin rentoon kuin bisnestyyliinkin

Clarksin miesten mallisto tarjoaa kattavan valikoiman mukavia ja katsetta miellyttäviä kenkiä niin vapaa-aikaan kuin toimistoonkin. Footwayn valikoimasta löydät Clarksin klassikoita, kuten Clarks Desert Bootin ja Wallabeen, sekä paljon muita ajattomia ja tyylikkäitä kenkiä. Klassisesta värivalikoimasta ja laadukkaista materiaaleista voit valita sinun tyyliisi parhaiten sopivat Clarks jalkineet. Juhlapukeutumiseen ja bisnes-pukeutumiseen sopivat erinomaisesti Clarksin mustat oxford-puolikengät ja astetta rennompia, reikäkoristeltuja brogue-puolikenkiä voi käyttää myös muiden kuin bisnes-vaatteiden kanssa. Clarksin Chukka-bootsit sopivat ruskeina erinomaisesti yhteen farkkujen kanssa ja mustina ne toimivat talviaikaan hienosti suorien housujen kanssa. Kaikki Clarksin kengät on tehty laadukkaista materiaaleista ja kun muistat huoltaa niitä säännöllisesti ja käytät kenkien materiaalille soveltuvia hoitotuotteita, saat iloa Clarks-kengistä vuosiksi eteenpäin.

Tilaa Clarks kengät miehelle helposti ja nopeasti Footwaylta!

Footway tarjoaa miehille paljon upeita ja miellyttäviä Clarks-kenkiä! Tutustu nyt Clarks-mallistoon ja kun olet löytänyt omat suosikkisi, tee tilaus helposti ja nopeasti online-kaupassamme. Toimitamme kengät sinulle nopeasti ilman toimituskuluja ja voit sovittaa kenkiä kaikessa rauhassa kotonasi. Lopullisen ostopäätöksen tekemiseen sinulla on 180 päivän avokaupan ansiosta reilusti aikaa ja mikäli et tahdo pitää tilaamaasi tuotetta, on sen palauttaminen helppoa ja maksutonta. Me Footwaylla tahdomme, että kenkien ostaminen on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja toivomme, että viihdyt kanssamme kenkäostoksilla!

Sivu 1 / 1

10 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK