Kengät

4 osumaa

Lundhangs-kengät – teknistä edelläkävijyytttä ja kestävyyttä

Lundhangs on tullut tuotemerkkinä tutuksi erityisesti vaelluksesta, patikoinnista ja muista ulkoilma-aktiviteeteista kiinnostuneiden keskuudessa huippulaatuisena ja luotettavana toimijana, joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 1932 lähtien. Brändi vakuuttaa teknisellä osaamisellaan ja yksityiskohdilla, jotka on mietitty viimeisen päälle toimiviksi ulkoilua harrastusmielessä tai ammattimaisesti harjoittavien erityistarpeet huomioon ottaen. Lundhangs-kengät täydentävät Lundhangs-tuotemerkin muiden kenkien valikoimaa.

Lundhangs-kenkiä lukuisina eri malleina

Keskeinen osa Lundhangs-kenkien filosofiaa on ajatus niiden kestävyydestä koko eliniän ajan, usein jopa sukupolvelta toiselle. Tätä ajatusta tukee näiden Lundhangs-kenkien ajaton muotoilu ja materiaalit, jotka sopivat paremmin kuin hyvin tänä päivänä yhä enemmän keskiöön nousseeseen kestävyyden ja vastuullisen tuotanto- ja käyttötavan ajatukseen. Lisäksi Lundhangs valmistaa suunnittelemistaan kengistä ainakin osan yhä edelleen Ruotsissa.

Lundhangs-kengät on valmistettu joko kolmikerroksisesta tekstiilimateriaalista tai yksikerroksisesta pintanahasta tai tekstiili- ja nahkamateriaalin yhdistelmästä, ja niiden varressa on nyöritys, joka helpottaa kenkien pukemista ja riisumista sekä istuvuuden optimaalista säätämistä. Varret ovat mallista riippuen pituudeltaan hieman vaihtelevat – kuitenkin varsikenkien ollessa kyseessä aina keskikorkeat – ja antavat sopivasti tukea vaelluksen, patikoinnin ja muiden ulkoiluaktiviteettien aikana vaihtelevassa, epätasaisessa maastossa. Mallista riippuen Lundhangs-kengät sopivat jopa ammattimaiseen vaellukseen.

Solukumimateriaalia oleva pohja hyödyntää Certech-teknologiaa, joka varmistaa huippuluokkaisen pidon, eristävyyden ja vesitiiviyden myös märässä ja liukkaassa maastossa. Tekstiilimateriaalista valmistetut Lundhangs-kengät puolestaan ovat teknisesti edistyneitä ja niiden painosta on karsittu pois jokainen ylimääräinen gramma ihanteellisen käyttömukavuuden takaamiseksi. Lundhangs-kengissä on myös lämmin vuori sekä EVA-vaimennus, joka lisää omalta osaltaan mukavuuden tuntua. Teknisten ominaisuuksiensa lisäksi kengät ovat ulkonäöltään aikaa ja tyylien vaihtelua kestävät. Toisin sanoen kerran nämä kengät valittuasi et niistä halua luopua.

Lundhags-kengät ovat elinikäinen kumppani

Lundhangs-kenkiä voidaan pitää todellisena pitkäaikaisena investointina siinä mielessä, että kerran nämä kengät hankittuaan ei uuden parin hankkimista tarvitse enää miettiä. Oikein hoidettuina ja huollettuina Lundhangs-kengät noudattavat tuotemerkin ideologiaa vastuullisesta ja kestävästä kuluttamisesta. Nahkakenkien ollessa kyseessä mehiläisvahaa sisältävä nahkarasva on oleellinen osa säännöllistä hoitorutiinia, jotta nahkainen kenkien pinta pysyy pehmeänä ja kestää paremmin kulutusta. Tekstiiliosioihin voi käyttää niille tarkoitettua hoitosuihketta. Tarvittaessa kenkien irtopohjalliset ja kengännauhat ovat myös vaihdettavissa.

Lundhangs-kengät kattavasti Footwayn valikoimasta

Kun olet kerran kokeillut jalkoihisi Lundhangs-kenkiä, päädyt suurella todennäköisyydellä seuraavan viikonlopun tai loman tullen valitsemaan aktiviteetiksesi patikoinnin tai muun ulkoilun, sillä niin mukavat ja koukuttavat nämä kengät ovat. Oman vaellusharrastuksen aloittaminen tai jatkaminen on nyt tehty helpoksi, sillä Footwayn kattavasta valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan Lundhangs-kenkäparin. Juuri sen sinulle käyvän parin löydettyäsi pääset nauttimaan uusista kengistäsi pian, sillä toimitamme tilauksen sinulle ripeästi ja reiluin tilausehdoin. Tervetuloa tutustumaan ja valitsemaan oma Lundhangs-kenkäparisi jo tänään!

Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK