Kengät

1 osumaa

Donna Girl kengät - tyyliä edullisesti

Donna Girl kengät on tuotemerkki, joka tarjoaa valikoiman tyylikkäitä ja edullisia kenkiä trenditietoiselle, nuorekkaalle ja vauhdikkaalle naiselle. Trendikkäitä vaihtoehtoja löytyy moneen makuun ja tilanteeseen aina sandaaleista saapikkaisiin.

Donna Girlin motto:Tartu hetkeen!

Donna Girl kengät on vauhdikkaalle ja nuorekkaalle naiselle luotu kenkämerkki. Valikoima on laaja, trendikäs ja hinnaltaan edullinen. Edullisesta hinnasta huolimatta merkki tarjoaa laajalti monimuotoisia kenkämalleja vaihtuvaan tarpeeseen ja makuun. Donna Girl -mallistosta löytyy niin viehättäviä sandaaleja, kesäisiä korkokenkiä, ajattomia arkikenkiä kuin myös lämpimiä talvisaappaita. Oletko trenditietoinen sporttimimmi, oman tiensä kulkija vai napakka citylady? Vai kaikki nämä? Silloin Donna Girl -kenkämerkki on tehty juuri sinulle. Motto on: tartu hetkeen, älä takerru! Kokeile, muuta mieltäsi, kokeile uudestaan! Tyylit on luotu kokeiltavaksi ja vaihdettaviksi. Valinnan helppous on mielen vapaus. Valikoiman monipuolisuus yhdistettynä edullisiin hintoihin onkin yksi syy, miksi Donna Girlin tuotteet ovat saavuttaneet niin suuren suosion.

Donna Girl kengät -valitse mieleisesi

Donna Girl saappaat on valikoima erilaisia saappaita ja saapikkaita. Valikoimasta löytyy saappaita ulkoiluun, kaupunkiin, juhlaan, töihin ja minne menosi sinua ikinä vievätkin. Voit valita matalakärkiset, paksupohjaiset, leveä- tai kapeavartiset saappaat oman makusi mukaan. Vai suositko kenkiä nyörillä, vetoketjulla, remmeillä tai soljilla? Donna Girl -merkin valikoima on laaja ja edullinen, ja sen kenkiä on helppo yhdistellä erilaisiin tyyleihin ja käyttötarkoituksiin. Jos estit naisellista jalkinetta kesäkäyttöön tai juhlimiseen, valitse tyylikkäät Donna Girl korkokengät. Värien, pintojen, tyylien ja korkojen kirjo on laaja ja monipuolinen. Oli haussa sitten värikkäät tai hillityt korkokengät, moniväriset tai yksiväriset - Donna Girlin mallisto tarjoaa jokaiselle jotakin. Päivittäisen käyttöön voit valita mukavat ballerinat, jotka ovat ajattoman tyylikkäät monen eri asun kanssa.

Monipuoliset materiaalit, pinnat ja värit: Donna Girl

Donna Girl kengät valmistetaan hyvin erilaisista materiaaleista mallista ja käyttötarkoituksesta riippuen. Yhteistä kaikille kengille on se, että materiaali on synteettinen. Synteettinen materiaalivalinta mahdollistaa lukuisia erilaisia tyyli- ja mallivaihtoehtoja sekä pintoja. Erilaisilla pinnoilla saadaan aikaan paljon vaihtelua. On erilaisia nahkaa ja mokkanahkaa jäljitteleviä materiaaleja, on kangaspäällysteisiä materiaaleja, kiilto- ja sileäpintaisia sekä karkeapintaisia materiaaleja. Kenkien ja materiaalien hoitotarve on jokaiselle materiaalille oma. Keinonahkaa varten myynnissä on omia hoitotuotteita, jotka suojaavat pintaa lialta ja kosteudelta ja pidentävät kenkien ikää. Myös kangaspintaisia kenkiä kannattaa hoitaa siihen tarkoitetuilla tuotteilla - näin kosteus ei vaurioita kenkiä ja lika lähtee pyyhkimällä helpommin kuin suojaamattomalla tuotteella. Kaikkia kenkiä kannattaa käsitellä ennen hoitotuotteita pyyhkimällä kosteahkolla liinalla.

Donna Girl kengät netistä Footwayltä

Osta Donna Girl kengät netistä edullisesti Footwaylta. Footway tarjoaa aina nopean toimituksen, koska kaikki kenkämme ovat aina saatavilla varastossamme. Sen lisäksi Footway tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Tilaus onnistuu helposti ja vaivattomasti netistä. Voit myös sovitella kiireettömästi kenkiä, miettiä ja yhdistellä tyylejä ja vaatteita kenkiin tai päinvastoin, sillä Footway tarjoaa vertaansa vailla olevan palautusoikeuden. Saatuasi tuotteet sinulla on peräti 180 päivää aikaa palauttaa kengät, mikäli ne eivät jostain syystä miellytä. Tervetuloa tekemään kannattavia kenkäostoksia!

498230 01 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK