Boomerang, Kengät

0 osumaa

Boomerang kengät ovat mukavan ajattomia

Boomerang tarjoaa laadukkaita skandinaavisia vaatteita ja kenkiä. Kengissä loistavat tyyli, ajattomuus ja laatu. Ajaton tyyli voittaa aina lyhytaikaiset trendit. Muotoilussa näkyy saaristolaisuus. Yhä tänäkin päivänä muotoilu nojaa voimakkasti saaristoon: tyrskyävään mereen ja auringon paahtamiin rantakallioihin. Boomerang-valikoimastamme löytyy sandaaleja, tennareita, ballerinoja, nilkkureita ja saapikkaita. Kengät ovat mukavia jalassa sekä näyttävät moderneilta ja tyylikkältä.

Boomerang kengät – skandinaavista muotoilua

Vuonna 1979 kaksi nuorta ja tarmokasta yrittäjäherraa, Peter Wilton ja Kenneth Andram, perustivat Boomerangin. Heidän ajatuksenaan oli, että tuotemerkin tulisi olla vahva ja yksinkertainen. He halusivat myös valmistaa laadukkaita kenkiä, joiden valmistuksessa näkyi korkea ammattitaito. Tavoitteena oli tehdä yksinkertaista ja ajatonta sekä keskittyä materiaaleihin ja laatuun. Inspiraatiota haettiin merestä ja luonnosta. Perustajat halusivat myös, että vaatteissa ja kengissä näkyy jollain tavalla saaristolaiselämän aktiivisuus. Vuosien vieriessä eteenpäin kestävä kehitys ja luonnon ikuinen kiertokulku haluttiin myös osaksi valmistusprosessia. Vuonna 2008 se ottikin tuulta alleen kunnolla, sillä silloin kyseinen kestävyysfilosofia lanseerattiin ja se sai nimekseen ”Boomerang Effekten”. Se tarkoittaa sitä, että asiakas voi palauttaa vanhan Boomerang vaatteensa takaisin myymälään. Kiitoksena tästä asiakas saa alennusta uudesta ostamastaan vaatteesta. Filosofia on tuonut brändille monta uskollista asiakasta ympäri Skandinaviaa. Kaikki, mikä edisti kestävämpää maailmaa ja uudelleenkäyttöä, otettiin yrityksen filosofiassa vakavasti. Uskollisuus skandinaavisuudelle, arvoille, ajattomuudelle ja laadulle pysyy. Materiaalit, istuvuus, värit ja yksityiskohdat päivittyvät sesongin mukaan.

Boomerang kenkien pelkistetty kauneus

Boomerang kengät on suunniteltu erityisesti tyylikkäille ja muotitietoisille käyttäjille. Boomerangin sielulle ja itse tuotemerkille on tärkeää, että saaristomaisuus näkyy jollain tavalla tuotteissa. Boomerang edustaa skandinaavista casual-tyyliä parhaimmillaan. Alkuperä näkyy uniikissa skandinaavisessa mutoilussa, toimivuudessa ja laadussa. Filosofiaan kuuluu laatu, huolellisuus ja pettämätön silmä yksityiskohdille. Boomerangin perusajatuksena on ajaton design ja se, että pelkistetty on kaunista. Trendejä kyllä seurataan, mutta niitä ei suoranaisesti käytetä valmistusprosessissa. Boomerang kengät ovat mukavat jalassa ja näyttävät klassisen kauniilta. Juuri niiden mukavuus käyttäjän jalassa tekee niistä vuosi toisensa jälkeen suosittuja kenkiä. Voit käyttää kenkiä niin saaristossa ulkoillessasi kuin kaupungilla kävellessäsi. Tee tyylistäsi persoonallisempi lisäämällä siihen hiukan klassista, skandinaavista ja ajatonta designia. Boomerang kengät ovat hyvä valinta sinulle, joka pidät ajattomasta tyylistä ja olet kuitenkin muotitietoinen.

Footway – Boomerang kengät netistä

Footwayltä löydät laajan valikoiman Boomerang kenkiä. Olitpa sitten menossa ulos ystävien kanssa tai kävelylle metsään perheen kanssa, löydät Boomerangiltä ajattomat kengät joka tilanteeseen. Meiltä saat nopean toimituksen ilman mitään lisäkuluja sekä 180 päivän avoimen kaupan. Jos et olekaan tyytyväinen ostoksiisi, voit palauttaa ne täysin veloituksetta. Jos sinulla herää kysyttävää toimituksesta, tilauksesta tai jostain muusta, autamme sinua mielellämme. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on täällä sinua varten.

Uutuudet
Björkholmen
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Basto Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Saxaren Red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Saxaren Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lagno Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lagno Khaki
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fejan Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK