Ballerina Closet Kengät

0 osumaa

Ballerina Closet – kauniit kengät jalkaasi

Ballerina Closet valmistaa nimensä mukaisesti ballerina-kenkiä. Ja vieläpä kovin ihastuttavia sellaisia! Tuotemerkin mallistosta löytyy takuuvarmasti uudemmat trendit ballerinojen maailmasta. Kengät ovat tinkimättömän laadukkaita, miellyttävän käytännöllisiä, ehdottoman mukavia sekä vieläpä kohtuuhintaisia. Ballerinat ovat muotoilultaan ja ilmeeltään tyylikkäitä ja niissä on näyttävän uniikkeja yksityiskohtia. Ballerinoja on saatavilla useissa eri väreissä.

Ruotsalainen Ballerina Closet on ballerina-kenkien kuningatar

Ballerina Closet on melko uusi ruotsalainen tuotemerkki. Yrityksen perustaja Hanna sai ajatuksen yrityksen perustamisesta kyllästyttyään etsimään kauniita ja edullisia ballerinoja. Yrityksen tarkoituksena on kuunnella asiakasta hartaasti ja kehittyä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Yritys haluaa valmistaa kenkiä, jotka istuvat kauniisti jalkaan ja ovat kestäviä, minkä vuoksi myös kenkien tuotantoon kiinnitetään paljon huomiota.

Ballerina Closetin kengät arkeen ja juhlaan

Ballerina Closetin ballerinat sopivat upeasti jokaiseen mahdolliseen tilaisuuteen, niin lupsakkaan suloiseen arkeen, jalkineiksi töihin kuin näyttävämpään juhlaankin. Kauniit nallerinat voit yhdistää helposti sopimaan muiden asujesi kanssa, valitsitpa sitten päällesi rennot farkut, suloisen hameen tai näyttävän mekon. Ballerina Closetin valikoimasta löydät takuuvarmasti niin asusi kuin tyylisikin kanssa yhteensopivan värin ja mallin.

Footway – Ballerina Closetin kengät netistä

Meiltä Footwaylta löydät kattavan valikoiman upeita Ballerina Closetin ballerinoja. Klikkaa siis heti Footwayn sivuille ja tilaa itsellesi kauniit ballerinat. Footwaylla on maksuton toimitus ja palautus, joten sivuiltamme tilaaminen on tehty todella helpoksi. Tarjoamme sinulle myös 180 päivän avokaupan, joten sinulla on hyvin aikaa sovitella kenkiä kotonasi ja miettiä ostostasi kaikessa rauhassa.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK