Kengät

15 osumaa

Metropolien ohjaamaa suunnittelua

Art on espanjalaista suunnittelua huippuluokassa. Tuotemerkin kotipaikka on Rioja ja kyseessä on perheyritys. Art toimittaa muotoilua, joka on ainutlaatuista lajissaan. Useiden mallien suunnittelussa on inspiraatiota jännittävistä suurkaupunkien metropoleista ympäri maailmaa täydennettynä hienoilla käsin tehdyillä yksityiskohdilla. Suunnittelunsa lisäksi on Art tunnettu korkeasta mukavuudestaan ja kaikki yrityksen kengät testataan anatomisessa instituutissa Valenciassa hyvän laadun varmistamiseksi. Monissa malleissa on lisäksi irrotettavat anatomiset pohjalliset. Artin tuotanto on kokonaan keskitetty ympäristöystävällisiin tuotantomenetelmiin, joista esimerkkinä kaikkien mahdollisten jätetuotteiden käyttäminen tulevassa tuotannossa.

Kulje omaa tietäsi

Art perustettiin vuonna 1995 ja se on sittemmin kasvanut merkittäväksi toimijaksi kenkäalalla, erityisesti Euroopassa. Kohderyhmänä ovat olleet ne, joita he itse kutsuvat nimityksellä ”non cormformists”, siis ne, jotka erottuvat hieman joukosta ja kulkevat omaa tietään – mikä itse asiassa näkyy suunnittelussa. Art-kengät perustuvat mukavuuteen ja innovaatioon ja yritys pitää erittäin tärkeänä ottaa huomioon, mitä sen eurooppalaiset asiakkaat haluavat – sehän on loppujen lopuksi melko laaja kohderyhmä, jolla on monia eri makuja ja mielipiteitä. Footwaylla on laaja ja tasainen tarjonta Art-kenkiä, ja jos aloitamme naistenkengillä, löydämme suosittuja malleja, kuten Rio, Bergen ja Harlem kategorioissa saapikkaat, varsikengät ja saappaat. Kengissä on seksikästä kerskailevuutta ja niistä huomaa, että ne on tarkoitettu muille kuin suurelle massalle. Me Footwaylla olemme erityisen ihastuneita pitkävartisiin, mustiin saappaisiin, joissa on punaisia, pieniä yksityiskohtia.

Valitse vapaasti

Miehet, te voitte mässäillä muilla tyylikkäillä kengillä espanjalaiselta ystävältämme. Vilkaise nahkaisia tennareita, joissa on reilu ja vankka pohja pitkiä kävelylenkkejä varten tai tutustu nahkaisiin vapaa-ajan kenkiin monissa ihanissa väreissä – tai hillityssä ruskeassa, jos haluat. Art tekee myös tossuja ja sandaaleja, täydellisiä mukavaan koti-iltaan tai kuistilla pyörimiseen kesäiltoina. Talveksi löydät varsikenkiä, joissa on miellyttävät vuorit ja kunnon pohjat, jotka kestävät lumisohjoa ja suolaa. Pikkuisille ja vähän isommille pikkuisille löytyy suuri määrä kenkiä merkiltä Art. Täällä on söpöjä sandaaleja hienoilla koroilla, värikkäitä kenkiä, joissa on resorit nauhojen sijaan, nahkasaappaita, matalia ballerinakenkiä ja muita upeita malleja. Art tekee kenkiä kaikille, joilla on oma maku – ja sehän on melkein jokaisella, vai kuinka? Parasta Art-kengissä on se, että niissä on sekä muotoilua että jonkinlaista arkitoiminnallisuutta, minkä ansiosta ne sopivat lähes joka tilanteeseen. Toivomme, että löydät uudet Art-kenkäsi Footwaylta!

Sivu 1 / 1

15 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK