Alberville, Kengät

0 osumaa

Alberville valmistaa sekä naisten että miesten kenkiä ja tyyli on tiivistettynä “klassiset kengät twistillä”. Muotoilulle tunnusomaista on laatu ja yksityiskohdat. Albervillen tuotanto on pääasiassa Italiassa ja kengät valmistetaan korkealaatuisesta nahasta.

Ruotsi ja Italia

Merkki kuuluu A.J Shoes -yhtiöön, joka on ruotsalainen yritys, jonka perustaja Annelie Jacobsson on myös Albervillen takana. Annelie perusti A.J Shoes -yrityksen oltuaan aktiivinen sisäänostaja ja tuotekehittäjä Nilson Group AB:llä (silloinen Rolf Nilsson AB). Rakkaus italialaisiin kenkiin ja muotikenkiin on syy siihen, että Annelie työskentelee ainoastaan italialaisten yritysten kanssa ja Alberville-kengät valmistetaan Italiassa. Annelien matka alkoi, kun hän teini-ikäisenä aloitti uransa kenkäalalla. Muutaman vuoden kuluttua hän oli hyvin perehtynyt kenkäteollisuuteen ja myös Italiaan: hän oli suutareitten opissa Toscanan, Marchen ja Veneton alueilla, missä hän oppi klassisten kenkien valmistuksen salat. Hän nimesi merkin Albervilleksi poikiensa Albertin ja Wilhelmin mukaan.

Alberville Footwaylla

Alueilla, joilla kenkiä valmistetaan nykyään, työ on hyvin tarkkaa ja korkealaatuista. Ensimmäisenä tapahtuu kenkien suunnittelu, sen jälkeen materiaalien työstö, pohjat, kokoaminen ja viimeisenä viimeistelytyö. Alberville-kengissä on nahka- tai kumipohjat ja Footwaylla on monia erilaisia malleja. Suosituimmat kengät ovat sandaalit. Albervillen sandaalit huokuvat laatua ja niissä on pohjalliset ja kauniit nahkasoljet. Sandaaleitten lisäksi voit katsella juhlakenkiä sekä naisille että miehille, joissa naisille on korkeakorkoisia malleja ja klassiset matalat kengät ilman nauhoja sopivat miehille. Saatavana on myös kauniita ja pirteitä lenkkareita naisille ihanan pilkullisina tai yksivärisinä. Näiden mallien lisäksi Albervillellä on myös elegantit saappaat. Pojat, tai miehet, voivat myös löytää klassikoita, kuten brogue-kengät, loaferit ja Chelsea-saappaat. Kaikissa on vaikuttava ripaus Albervilleä ja nahka on korkealaatuista.

Ripaus vaikuttavuutta

Mitä tulee tunnuslauseeseen “klassiset kengät twistillä”, se on perusta sille, kuinka Albervillellä työskennellään kenkien kanssa: he pyrkivät lisäämään pienen ripauksen vaikuttavuutta muuten klassisiin kenkiin - usein liittyen ajankohtaiseen sesonkiin. Pohjolassa tapahtuu jännittäviä asioita nykyään, kun taitavilla ja omapäisillä suunnittelijoilla on kaikilla oma muotoilutyyli. Alberville on lisäksi yksi esimerkki valmistajasta, jota kannattaa pitää silmällä, ei pelkästään heidän kauniiden kenkiensä vuoksi, vaan myös siksi, että he ovat ruotsalaisen, klassisen muotoilun eturintamassa. Yhdessä muiden taitavien suunnittelijoiden kanssa he auttavat nostamaan sekä Ruotsin että pohjolan kartalle ja levittämään tehokkaasti herkullista skandinaavista muotoilua maailmalle. Italian pienellä avustuksella tietenkin, tässä tapauksessa. Löydä Alberville-suosikkisi Footwayltä!

Uutuudet
617
MUUTAMA JÄLJELLÄ
301
MUUTAMA JÄLJELLÄ
301
MUUTAMA JÄLJELLÄ
19
MUUTAMA JÄLJELLÄ
19
MUUTAMA JÄLJELLÄ
300
MUUTAMA JÄLJELLÄ
3064
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jamie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
E32057
MUUTAMA JÄLJELLÄ
E32054
MUUTAMA JÄLJELLÄ
E38407
MUUTAMA JÄLJELLÄ
E38407
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK