Abbey Dawn, Kengät

0 osumaa

Avril Lavignen kengät

Abbey Dawn on kanadalaisen artistin Avril Lavignen perustama tuotemerkki. Kengät ovat suunnittelijansa tavoin nuorekkaat, räväkät, sekä täynnä asennetta ja päättäväisyyttä. Vuonna 2008 perustettu merkki on saanut nimensä laulajan vanhasta lempinimestä. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia jalkineita, vaatteita ja koruja. Vaikka Kohl’s on merkin tuottaja, sinun ei tarvitse pelätä, että kyseessä olisi vain Avril Lavignen kanssa tehty sopimus kenkien myymisestä. Artistin mukaan hän osallistuu itse Abbey Dawn -tuotteiden suunnitteluun ja toteutukseen. Hän varmistaa, että voi todella seistä tuotteidensa takana testaamalla kaikkia ensin itse. Avril on myös nähty esiintyvän Abbey Dawn -vaatteissa useita kertoja – Abbey Dawn näyttää juuri siltä, miltä hänen musiikkinsa kuulostaa, eikö?

Punkprinsessa, joka valloitti maailman

Avril Lavigne syntyi vuonna 1984 ja otti musiikkimaailman kertaheitolla haltuunsa melodisella ja tunteellisella poprockillaan. Vuonna 2002 julkaistu Complicated-single myi tuplaplatinaa. Avril puhutteli lukemattomia punkpop-faneja Converse-kengillään, skeittivaatteillaan ja punkin inspiroimalla tyylillään. Nykyään hän on tunnettu artisti, jonka konsertit suurilla kansainvälisillä areenoilla ovat loppuunmyytyjä. Myös vaatemerkki Abbey Dawn on suosittu – se oli mukana New Yorkin muotiviikoilla vuosina 2009 ja 2011. Vuonna 2010 merkin tuotteita oli saatavilla 50:ssä eri maassa. Abbey Dawn on ollut jopa mukana Star Doll -Internet-pelissä

Kengät, jotka erottuvat massasta

Avril Lavigne kuvailee merkkiään seuraavasti: ”On hauskaa olla tyttö, ja suunnitella vaatteita ja muita juttuja itselleni. Suunnittelen sellaista, mitä en löydä mistään muualta.” Sinä sen sijaan löydät Footwaylta lukuisia kenkämalleja tältä merkiltä. Suurin osa on rokkaavia ja sähäköitä korkokenkiä, mutta valikoimassa on myös matalia vapaa-ajan kenkiä ja ballerinoja. Aivan kuin Avril, myös kengät erottuvat joukosta. Ne eivät mukaile muotivirtauksia, eivät ole tylsää massatuotantoa, eivätkä myöskään ole kaikkien makuun. Upea, huomiota herättävä rock-tyyli näkyy selkeästi kaikissa jalkineissa. Merkki ei tee kompromisseja: jos et pidä ulkonäöstä, näitä kenkiä eivät ole tarkoitettu sinulle. Ehkä löydät etsimäsi jostain muualta (takuuvarmasti meidän sivustoltamme!). Merkin viehättävyys piilee juuri tässä – että uskaltaa erottua massasta ja vähät välittää muiden mielipiteistä ja ajatuksista. Tutustu eri malleihin, kuten mustilla karvayksityiskohdilla ja piikikkäillä koroilla viimeisteltyihin AD-Split -kenkiin. Seeprakuvioiset Zip It –korkokengät sopivat täydellisesti minihameen kanssa – pinkit kengänpohjat tuovat asennetta asukokonaisuuteen. Tai ehkä matalat Tough Crowd -kengät, tuunatut Oxford-tyyliset kengät, ovat enemmän makuusi? Mikäli etsit uskaliasta, yksilöllistä, rock & roll -henkistä merkkiä, joka huokuu kurinalattomuutta ja vahvaa tahtoa, löydät varmasti etsimäsi Avril Lavignen kehittämästä Abbey Dawn –mallistosta.

Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Stay In Line
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ad-Split
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK