Kengät

75 osumaa

Yhdessä hyvännäköisen pilottitakin, trenssin tai pehmeän lämpöisen talvitakin kanssa. Seuralla ei ole oikeastaan niin väliä rakkaille bootseillemme. Ne toimivat lähes kaiken kanssa. Olemme keränneet yhteen kaikki mallit, jotka sopivat bootsi-osastoon ja toivomme, että löydät uudet suosikkisi.

Bootseja ei käytetä kuitenkaan vain syksyisin, niillä voi tepastella vuoden ympäri – varsinkin talvisin ja keväisin.

Bootseilla boheemityyli

Iso osa vuotta 2015 on boheeminen ja hippihenkinen tyyli hallinnut ja se on tehnyt bootseista yhä hienompia. Villaiset paidat, takit ja kauluspaidat, poolopuserot ja suuret korut auttavat siinä, että bootsisi saavat enemmän elinvoimaa ja piristyvät kunnolla. Valkoiset bootsit ovat tulleet yhä suosituimmiksi, aivan kuten myös beiget, ja kaikki ne toimivat hyvin ruutupaitojen ja rennompien mekkojen kanssa. Näiden yhdistelmien avulla voit käyttää bootseja myös kesäisin – jopa yhdessä lyhyiden farkkushortsien kanssa. Rento ja hyvännäköinen boheemityyli on käsin kosketeltavissa.

Mikä merkki valita? On kuitenkin olemassa valtavasti hienoja bootseja ja joskus valinta voi olla hankalaa. Tietenkin tulee sinun perustaa valintasi omaan tyyliisi ja siihen, mistä sinä pidät. Ajattelimme kuitenkin kirjoittaa hiukan suosituimmista merkeistämme.

Kaksi jättiläistä – ja monia muita

Timberland, enemmän tai vähemmän klassinen merkki, on hiekanvärisine ja vedenpitävine bootseineen koristanut jalkoja koko maailmassa. Pari Timberland-kenkiä olivat pitkään suosittuja musiikin maailmassa ja varsinkin hip hop-kulttuurissa. Tänä päivänä Timberland on enemmän, tosiasiahan on, että Timberland on maailman toisiksi suosituin bootsimerkki. Pari Timberlandeja yhdistetään helposti pillifarkkuihin ja pitkään ja kapeaan talvitakkiin talvisin ja kesäisin niiden kanssa toimii lyhyet farkkushortsit ja lepattava metsuripaita täydellisesti. Jos etsit toimivia talvikenkiä, toimivat ne myös täydellisesti. Trendikkyys on tullut vuosien myötä, mutta Timberlandista on tullut suosittu monipuolisuutensa takia ja heidän vedenkestävät bootsinsa ovat täydellisiä sateisiin päiviin.

Englantilainen Dr. Martens on toinen suuri merkki, joka militäärihenkisillä bootseillaan on vanginnut kaikkien punkkareiden, rokkareiden ja tyylitietoisten naisten ja miesten huomion. Paksut pohjat, keltaiset raidat ja kiiltävä tai matta pinta sekä musta väri sopii täydellisesti pilottitakin kanssa tai harmaan tyylikkään takin pariksi.

Jos etsit muita merkkejä, löytyy meiltä monia: meillä on bootseja merkeiltä Björn Borg, Rieker, Kavat, Cat, Primeboots ja monia monia muita. Tälle osastolle olemme koonneet jopa 655 paria bootseja – löydät totta kai uudet suosikkisi täältä

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Creed Black
98-68350 Camel
98-68350 Black
Yuma creek Tan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
86-84301 Black
Panther Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

75 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK