Kavat Kengät Netistä

619 osumaa

Kavat on lasten paras ystävä. Heidänhyvännäköiset ja toimivat lasten kenkänsä ovat vieneet merkin pitkälle jakengät sopivat täydellisesti seuraksi kaikille, lasten ne jalassa kokemilleseikkailuille. Löydät myös naisten ja miestenkenkiä Kavatilta, etsi suosikkisinyt!

Ajanhammas ei pure

Ruotsalainen Kavat perustettiin vuonna1945 kun Ragnar ”Ragge” Karlsson, jonka tausta oli työssä C.A Jonssoninkenkätehtaalla pienessä Kumlan kaupungissa, Örebron ulkopuolella. Ragnar valmistikenkiä kaikille – lapsille, naisille ja miehille – tosin ei koskaan omallamerkillä, vaan muille, jo tunnetuille merkeille. Kesti 30 vuotta ennen kuin”Raggen” poika Bengt päätti perustaa tuotannon oman merkin alle ja silleannettiin perheen koiran nimi, Kavat. Nimellä on myös hiukan syvempikinmerkitys: Kavat tarkoittaa nimittäin sisukasta tai rohkeaa ja siihen tiivistyyhyvin Kavatin arvot. Tänä päivänä, kun massakulutus on trendi, Kavat satsaakestävään ja korkeaan laatuun. Pari Kavat-kenkiä ei anna ajan hampaan purra.  

KumlastaBosniaan

Aluksi Kavat-kengät valmistettiinkotona Ruotsissa, aivan kuten lähes kaikki muukin tuotanto. Mutta 1990-luvullaKumla otti vastaan useita pakolaisia Balkaninsodasta Bosniasta. Alkoiyhteistyö, joka huipentui Kavat-tehtaassa Travnikissa vuonna 2009. Kavat näkikaupungissa mahdollisuuksia, jotka sopivat täydellisesti: ammattitaitoa,alihankkijoita ja heitä houkutteli rakenne, joka mahdollisti tehokkaankenkientuotannon.

Ympäristömerkittyjäkenkiä

Tänä päivänä ympäristöajattelu on enemmänpinnalla kuin koskaan ennen. Yhä useampien silmät avautuvat sille, kuinkamaailmaamme vaikuttaa valtava tuotanto ja kulutus, joka on jatkuvastikäynnissä. Kavat ajattelee samalla tavalla ja vuonna 2008 markkinoille tuliheidän ensimmäinen kenkänsä, joka on tehty Euroopan unionin Eco-label ehtojenmukaan. Siten heidän suosituimmasta mallista Edbrosta tuli maailman ensimmäinenympäristömerkitty lasten kenkä.

Sen ansiosta, että Kavat omistaa tehtaansa Travnikissa, on helpompaakontrolloida koko tuotannon vaiheita – mikä osaltaan johtaaympäristöystävällisempään tuotantoon. On tosin olemassa kenkiä, jotka tuotetaanmuilla tuottajilla. Niissä tapauksissa Kavat vierailee tehtaissa ja tekeekontrolleja nähdäkseen, että ympäristöystävällinen tuotanto tapahtuu myösniissä. Muutamat harvat kengät tuotetaan vieläkin Ruotsissa! Se on upeaa ottaenhuomioon, kuinka tavallista ulkomainen tuotanto on tänä päivänä.

Lastenkengät eivät ole tavallisia kenkiä

Kavat ei tuota vain lasten kenkiä,mutta on suurin sillä alalla, ja on olemassa joitakin tärkeitä asioita, joitapitää muistaa lasten kengistä puhuttaessa. Ensinnäkin sinun pitää muistaa, ettäpikkuisten jalat kasvavat erittäin nopeasti ja jos ostat kenkiä aivanpienimmille, pitää sinun pitää se mielessäsi. Toiseksi pienet jalat hikoilevatenemmän kuin meidän suuremmat versiot. Pidä huolta, että sukat soveltuvatsiihen! Muista myös, että lapset rakastavat juosta (mitä nopeammin, sitäparempi) ja kun he juoksevat, tai kävelevät, heidän jalkansa liikkuvatedestakaisin noin viisi millimetriä. Ethän unohda sitä, kun on lasten kenkienostamisen aika.

Lapset ovat tosiaan parhaitakenkien käyttäjiä uteliaisuuden ja seikkailuhalunsa ansiosta. He ottavatkenkänsä mukaan paikkoihin, mihin me aikuiset emme menisi – metsien, hiekan jasoran läpi kallioille ja korkealle puunlatvoihin. Footwayltä löytyy Kavatianaisille, lapsille ja miehille. Valitse vapaasti monien hienojen mallienjoukosta.

Sivu 1 / 11

619 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×