Karin Halvors Kengät Netistä

0 osumaa

Karin Halvors kengät – seuraava huippumerkki Skandinaviasta

Karin Halvors ei ole vielä kovin tunnettu kenkämerkki Suomessa, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti. Pienistä putiikeista aikaisemmin löytyneitä jalkineita saa nyt netistä meiltä Footwayltä. Karin Halvors kengät ovat kuin luotuja kruunaamaan erilaisten juhlatilaisuuksien asut, mutta tietenkin niitä voi käyttää milloin sinä itse haluat – nämä ihanat kengät taipuvat moneen! Inspiraatiota merkki saa Karin Halvorsin nuoruusvuosista, villistä 30-luvusta. Tämä asustemerkki muistuttaa ihmisiä Karinin eloisuudesta ja erityisyydestä, eikä ihmekään että tätä positiivista fiilistä levittävästä brändistä on kasvamassa skandinaavinen menestystarina!

Karin Halvors kengät tuovat tuulahduksen positiivista energiaa vuosikymmenten takaa

Karin Halvors syntyi vuonna 1910. Tasan sata vuotta myöhemmin, vuonna 2010, perustettiin Karin Halvors -merkki, joka valmistaa asusteita elämäsi ihanimpiin juhlapäiviin. Valikoimaan kuuluu kenkien lisäksi esimerkiksi laukkuja, käsineitä ja jopa huntuja. Vuoden iloisimpiin juhliin – tai oikeastaan koko elämän – ohjeeksi sopii myös Karinin neuvo: ”Hymyile maailmalle, niin maailmakin hymyilee sinulle.” Tämä positiivisuus ja usko elämään paistaa läpi myös Karinista inspiraationsa saaneessa asustemerkissä. Merkin tuotteissa yhdistyy 1930-luvun tyyli jännittävällä tavalla nykyaikaisiin trendeihin. Yksi Karin Halvorsin kulmakivistä on myös rohkeus olla oma itsensä ja ”uskallus kulkea omaa tietä”, ja merkin asusteiden avulla voit luoda omannäköisen tyylin juhlapäivien lisäksi myös tuiki tavalliseen arkeen!

Karin Halvors kengät kruunaavat juhla-asusi

Karin Halvors kenkien ihanuus piilee klassisen muotoilun rikkaudessa: nämä kengät voit helposti yhdistää oikeastaan mihin tahansa asuun! Erityisen hyvin ne sopivat tietenkin kolmekymmentäluvun henkeä huokuvaan mekkoon, mutta aivan yhtä hyvin ne kruunaavat nykyaikaisemman juhla-asun, oli kyseessä sitten mekko, hame tai housupuku. Karin Halvors kenkien päällinen on usein satiinia tai nahkaa, ja mitä tahansa materiaalia onkin käytetty, oikea hoito takaa jalkineille pitkän käyttöiän. Kengät on hyvä suihkuttaa likaa hylkivällä suoja-aineella ennen käyttöä, jotta juhlatyylisi pysyy siistinä ja varpaisiin asti huoliteltuna. Tanssittuasi läpi yön kengät kannattaa myös tuulettaa, jolloin ne pysyvät freeseinä ja ovat valmiina seuraaviin juhliin.

Karin Halvors kengät helposti netistä Footwayltä

Helppokäyttöisen etsintätyökalumme ansiosta löydät helposti juuri sinun tarpeeseesi sopivat kengät myös Karin Halvorsin valikoimasta. Haluamme olla ensimmäinen vaihtoehtosi etsiessäsi uusia kenkiä, ja siksi tarjoamme ilmaisen ja nopean toimituksen – pääset sovittamaan uusia suosikkikenkiäsi nopeammin kuin uskalsit edes toivoa! Tämän lisäksi tarjoamme luonnollisesti ilmaisen palautuksen siltä varalta, että kengät eivät olekaan toivomasi kaltaiset. Vieläkö tilaaminen epäilyttää? 180 päivän avokauppamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia, ihania jalkineitasi rauhassa kotonasi jokaisen asun kanssa. Voit siis miettiä ostopäätöstäsi ja varmistaa, että kengät ovat juuri toivomasi kaltaiset. Tosin uskomme, että rakastut Karin Halvors kenkiisi heti ensinäkemältä - ehkäpä jopa niin syvästi, että tilaat heti toiset!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK