Kamik Kengät Netistä

34 osumaa

Kamik kengät vaativalle käyttäjälle

Kamik kengät ovat kanadalaisen perheyrityksen ylpeys. Ne pitävät jalan lämpimänä sekä kuivana myös äärimmäisissä sääolosuhteissa. Tämä jo yli sata vuotta sitten alkunsa saanut merkki luottaa laatuun ja käytännöllisyyteen. Monipuolisesta mallistosta löytyy kenkiä koko perheelle.

Kengät koko perheelle Kamikin valikoimasta

Kamik kengät kuuluvat kanadalaisen perheyrityksen tuotevalikoimaan. Tarina alkoi jo vuonna 1898, kun yritys alkoi valmistaa kenkiä pohjoisen ankariin olosuhteisiin. Kamik-mallistosta löytyy talvikenkien ohella myös kestäviä kumisaappaita, jotka eivät kovasta käytöstä huolimatta rasita jalkaa. Mallisto monipuolistui, kun William Cook osti alunperin Kamikin kenkiä valmistaneen Charron Manufactoring -yrityksen. Kamik pysyi kuitenkin yhä saman perheen omistuksessa. Sittemmin valmistuksessa keskityttiin yhä enemmän mukavuuteen, kestävyyteen sekä luotettavuuteen vaativissakin sääolosuhteissa. Nämä aktiiviselle ulkoilijalle tarkoitetut kengät ovat täydellinen valinta myös korkeaa laatua arvostavalle, sillä valmistuksessa käytetään vain ja ainoastaan huippumateriaaleja. Perheyritys painottaa tuotannossaan myös ympäristöystävällisyyttä sekä luontoa. Kamik-mallistossa yhdistyvät siten saumattomasti vihreät arvot sekä mukavuus, käytännöllisyys ja tyylikäs ulkonäkö.

Korkealaatuiset Kamik kengät talven tuiverrukseen

Kamik talvikengät ovat lajinsa huippua. Kestävät saappaat ja nilkkurit pärjäävät vaativissa olosuhteissa ja torjuvat tehokkaasti sekä kylmyyttä että kosteutta. Monipuolinen valikoima kattaa sekä naisten, miesten että lasten kengät. Kamik-mallistosta saat siten talvikengät vaikka koko perheelle. Värivaihtoehtoja on useita ja esimerkiksi lapsille on tarjolla useita värikkäitä malleja. Kamik saappaat ovat saatavilla myös useissa eri kuoseissa. Nahkapinta soveltuu myös ammatikseen liikkuvalle, kun taas yhtä tehokkaasti vettä hylkivä tekokuitu käy lasten vauhdikkaisiin ulkoleikkeihin. Kenkien muotoilu varmistaa, että jalkine tuntuu mukavalta pitkäaikaisessakin käytössä. Korkealaatuisen valmistusmateriaalin ansiosta myös ilmanvaihto on tehokasta. Kamik-malliston kengillä on helppo nujertaa pohjolan ankara talvi - ilman paleltumista, märkiä jalkoja tai epämukavaa askelta.

Helppohoitoinen saapas kaikenikäisille

Kamik kengät eivät juuri monimutkaisia hoitotoimenpiteitä vaadi, mutta kuten muutkin kengät, irtolika ja -pöly kannattaa puhdistaa aina. Näin kengän käyttöikä pitenee. Säännöllinen puhdistus on niin ikään tärkeää: käytettävä puhdistusaine ja tapa riippuu paljon jalkineen materiaalista. Esimerkiksi käsittelylle herkempi nahka- tai nupukkipinta tulisi puhdistaa vain sille sopivalla puhdistusaineella, kun taas keinokuitumateriaalia voi useimmissa tapauksissa pyyhkäistä esimerkiksi laimealla saippuavedellä. Tarkista kuitenkin hoito-ohjeet ennen perusteellista pesua, jotta märältä ja kosteudelta suojaava kengän pinta ei vahingoittuisi. Kamikin mallisto on sopiva valinta vaativaankin käyttöön. Kenkä on nimittäin suunniteltu siten, että se kestää keskivertoa enemmän ympäristön vaikutuksia ja rasitteita. Säännöllisellä huollolla pidennät uusien Kamik-jalkineidesi käyttöikää huomattavasti.

Kamik kengät netistä Footwayltä

Osta Kamik kengät nyt Footwayn monipuolisesta valikoimasta! Voit selata eri malleja yksinkertaisen valikkomme avulla ja löydät helposti juuri sinun kukkarollesi sopivat tuotteet. Footwayn kautta saat nopean ja ilmaisen toimituksen ohella täysin maksuttoman 180 päivän palautusoikeuden. Valikoimistamme tilaat sopivat jalkineet vaikka koko perheelle - ostokset voit tehdä vaivattomasti missä ja milloin haluat. Ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi mielellään. Lämpimästi tervetuloa ostoksille Footwayn monipuoliseen verkkokauppaan!

Julkaisuja aiheesta Kamik
A
Anonym -
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
Alborg Tan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Alborg Tan/ocre
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pearson
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Alborg JR
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Stance Strong Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Leaf Navy (NAV)
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Leaf Magenta (MAG)
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Snowvalley Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Snowtrax G Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Champg Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Champg Berry
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

34 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK