Etsi lempikenkäsi täältä!
Sivu 1 / 1

Johnston & Murphy Kengät Netistä

Johnston & Murphy kengät eivät tingi tyylistä

Johnston & Murphy kengät ovat erinomainen valinta, kun et halua tinkiä mukavuudesta tyylin hinnalla. Ne sopivat arvokkaampiinkin tilaisuuksiin hienostuneen muotoilunsa ja korkealaatuisten materiaaliensa ansiosta. Johnston & Murphy pyrkii vastaamaan vaativimpienkin asiakkaiden tarpeisiin.

Näkyvää laatua yli vuosisadan kokemuksella

Johnston & Murphy kengät ovat pitkän linjan suunnittelun ja ammattitaidon tulos. Tuotemerkki aloitti kenkien valmistuksen jo 1850-luvulla New Yorkissa. Yrityksen perustaja oli kokenut käsityöläinen, jonka suutarintaitoja arvostettiin laajasti. Kengät alkoivat saavuttaa suosiota nopeasti tyylikkään ulkomuotonsa ja tekijöidensä laadukkaan työnjäljen ansiosta. Vielä tänäkin päivänä Johnston & Murphy vaalii alkuperäisiä arvojaan. Merkin kengät ovatkin erittäin suosittuja ympäri maailmaa. Säännöllinen asiakastutkimus ja tuotannon laaduntarkkailu takaavat, että suosio tulee todennäköisesti jatkumaan. Yksi yhtiön tärkeimmistä arvoista on mukavuus, ja vaikka kengistä pyritäänkin tekemään arvokkaan ja laadukkaan näköiset, ne ovat silti jalassa erinomaiset - Extreme Comfort eli äärimmäinen mukavuus onkin yksi heidän kuuluisimpien jalkinemalliensa nimistä. Nämä huippujalkineet ovat jättäneet jälkensä myös suomalaisten sydämiin!

Johnston & Murphy kengät - tyyliä ja mukavuutta

Johnston & Murphy miesten kengät tunnetaan käyttömukavuudestaan ja tyylistään. Ne kruunaavat puvun sekä smart casual -tyylin jokaisessa tilanteessa. Merkki on monen valinta, koska se panostaa klassisen muotoilun ja silmäähivelevien leikkausten lisäksi myös käyttömukavuuteen. Kaupunkioloissa ja toimistossa pitkää päivää tehdessä kengän mukavuus onkin erittäin tärkeä kriteeri työpäivän sujuvalle kululle. Kukaan tuskin haluaa hiertäviä kantapäitä tai kipeitä jalkoja, kun käsillä on tärkeämpiäkin haasteita, joihin perehtyä. Johnston & Murphy Headly SDL on yksi merkin suosituimpia malleja. Se tarjoaa ajatonta tyyliä sekä työ- että juhla-asuihin. Malli on suunniteltu kestämään niin aikaa kuin kulutustakin. Tämä on kenkä, jota ei kestävyytensä vuoksi tarvitse ostaa usein. Myös hinta-laatusuhde on tässä mallissa kohdallaan, joten se on monen valinta tärkeisiin tilaisuuksiin.

Hyvät materiaalit takaavat mukavuuden

Johnston & Murphy kengät valmistetaan vain ensiluokkaisista materiaaleista, jotta niiden ulkonäkö ja mukavuus voitaisiin taata. Yritys ammentaa perinteisen englantilaisen kengänteon opeista parhaan mahdollisen tuloksen saadakseen. Valtaosa merkin kengistä on nahkaa sekä sisältä että ulkoa, joten ne mukautuvat käyttäjänsä jalkaan. Nahkainen kenkä myös kestää hyvin käyttöä, ja sen huolto tai huollattaminen on helppoa hoitaa. Kenkien muotoilussa on mietitty jokaista aspektia, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman miellyttävä. Joissain merkin malleissa hyödynnetään pehmusteita lisämukavuuden aikaansaamiseksi. Pohja on jalkineissa useimmiten tukeva kumipohja, jolla on miellyttävä kävellä ja seistä pidempiäkin aikoja. Kumi vaimentaa jalkoihin kohdistuvia iskuja kävellessä. Matala korko takaa luontevan asennon ja tuo kengän ilmeeseen sekä arvokkuutta että tukevuutta.

Johnston & Murphy kengät netistä Footwayltä

Osta Johnston & Murphy kengät nyt helposti Footwayn verkkokaupan valikoimasta. Löydät suosituimmat mallit kätevästi tarjonnastamme edullisin hinnoin. Nettimyymälämme palvelee kenkien ostajia monipuolisesti. Runsaan valikoiman lisäksi tarjoamme ilmaisen, nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin, ja tuotteilla on myös 180 päivän ilmainen palautusoikeus. Tutustu siis tuotteisiimme omassa rauhassa vaikka kotisohvalta käsin ja tilaa omat suosikkisi jo tänään. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Tervetuloa miellyttäville ostoksille hyvän palvelun kenkäkauppaan!

Sivu 1 / 1
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×