Kengät Netistä

382 osumaa

Clip & Rope kengät - käytännöllistä laatua ja kauneutta

Tässäpä jalkineet, jotka ovat kauniit ja omintakeiset, valmistettu parhaista materiaaleista ja sopivat jopa märkiin syyssäihin. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Clip & Rope on onnistunut luomaan jalkineet, jotka sopivat vaikeisiinkin sääolosuhteisiin, tehden olostasi säkenöivän mukavan.

Clip & Rope kenkien konsepti

Clip & Rope kengät ovat erityisen tunnettuja laatunsa ja käytännöllisyytensä ansiosta. Aito nahka eristää ja kestää aikaa. Sisä- ja ulkopintojen materiaalit ovat palvelemassa käyttäjää pitkäikäisinä ja miellyttävinä. Nämä tyylikkäät jalkineet sopivat niin urbaaniin katutyyliin kuin metsäreissulle. Monipuolisella jalkineella helpotat arkea.

Clip & Rope kengät - tyyli- ja hoitovinkit

Clip & Rope kengät ovat mukavat ja käytännölliset. Laajasta värikavalkadista löydät omaan tyyliisi sopivimmat vaihtoehdot. Kenkävalikoimasta löytyy niin katu-uskottavia saappaita kuin mukavia vapaa-ajanjalkineitakin. Monipuolisella tarjonnalla halutaan tuoda tämän laadukkaan merkin ilot mahdollisimman monipuolisesti monenlaisten käyttäjien saataville. Hoitamalla kenkiä oikeanlaisella aineella, kengät pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.

Clip & Rope kengät Footwayn online-kaupassa

Meidät Footwayllä tekee erityisen onnelliseksi se, että voimme tarjota asiakkaillemme niin monipuolisen ja laadukkaan merkin tuotteita kuin Clip & Rope. Tahdomme tehdä ostamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Footway tarjoaa ilmaisen ja nopean toimituksen sekä 180 päivän avoimen kaupan, jotta voit rauhassa tehdä ostopäätöksen ja sovittaa uusia jalkineitasi kotona. Myös palautukset ovat täysin maksuttomia.

Pumps Black
SALE
23704-29 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
24303-22-001 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
24301-22-001 Black
FEW LEFT
Jost Brandy
NEWS
Pumps Black
SALE
Jana Black
SALE
Jores Black
NEWS
22165-22-001 Black
FEW LEFT
28401-22-001 Black
FEW LEFT
22261-22-001 Black
FEW LEFT
Jan Black
NEWS
Sivu 1 / 7

382 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK