Kengät Netistä

113 osumaa

Skeittareiden vaativiin tarpeisiin suunnitellut Gravis kengät

Gravis kengät valmistetaan ainoastaan parhaimmista materiaaleista sekä varustetaan useilla fiksuilla ominaisuuksilla. Tämän ansiosta voit olla varma, että Gravis kenkiin pukeutuneena jalkasi pysyvät tyytyväisinä ja olosi mukavana niin jokapäiväisessä arjessa kuin hienoissa juhlissakin. Alun perin skeittareiden vaativiin tarpeisiin suunnitellut Gravis kengät ovat todella laadukkaat ja ihastuttavat, sopien useaan eri tyyliin.

Gravis kengät ovat saaneet inspiraationsa lumilautailukulttuurista

Gravis perustettiin vuonna 1998 ja siitä tuli skeittimaailmaan suunnattu, lumilautailukulttuurin inspiroima kenkäyritys, jonka tavoitteena oli jo alusta alkaen luoda markkinoille vaativaan käyttöön suunniteltuja jalkineita. Gravis kengät tunnetaan niiden iskuja vaimentavista sekä ilmaa vaihtavista ominaisuuksista. Lisäksi niiden käytännölliset, kolmikerroksiset pohjat tuovat jaloille niiden tarvitseman optimaalisen tuen. Kenkien takuuvarmasta katu-uskollisuudesta puhumattakaan!

Gravis kengät rentoon ja juhlavampaan pukeutumiseen

Gravis kengät sopivat yhteen niin rentojen farkkujen ja t-paidan, tyylikkäiden chinojen kuin juhlavammankin asukokonaisuuden kanssa. Muiden tennareiden ja kangaskenkien tavoin Gravis kengät sopivat parhaiten käytettäviksi kuivalla kelillä mahdollisimman pitkän elinkaaren saavuttamiseksi. Kenkävalikoimassamme on Gravis kenkiä useissa houkuttelevissa väreissä sekä jännittävissä malleissa. Sopisivatko kenties lumoavan viininpunaiset vaiko suloisen turkoosit kengät sinun tyyliisi?

Gravis kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat materiaalivalinnat, tyylikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Gravis kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Gravis kengät ja tilaa ne mukavasti kotoa käsin. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Carbur Black
FEW LEFT
Coral Reef
FEW LEFT
Yard
FEW LEFT
Exper Raw
FEW LEFT
Deery Lou
FEW LEFT
Zlov Cargo Black
FEW LEFT
Leon Boot Black
FEW LEFT
New Augur Black
FEW LEFT
TheC Mono Navy
FEW LEFT
TheC Mono Black
FEW LEFT
Aver Black
FEW LEFT
Magg Lo Raven
FEW LEFT
Dash Wmn Lo Red
FEW LEFT
Dash Wmn Lo Raven
FEW LEFT
Kate Wmn Raven
FEW LEFT
Dex Mono Black
FEW LEFT
Dex Chambray
FEW LEFT
Aria Pump Grey
FEW LEFT
Dash Tanuki II
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

113 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK