Kengät Netistä

148 osumaa

Tyylitietoisten Noodles kengät

Noodles kenkien mallisto löytää inspiraationsa tyylitietoisten kaduntallaajien jalkineista. Noodlesin laajasta mallistosta löytyy rennon raikkaita arkijalkineita sekä miehille että naisille. Kengät muodostavat tyylin ytimen ja Noodlesin mallistosta on vaikea valita väärin. Värikkäät kuosit ja kuviointi erottavat Noodles kengät katukuvasta ja ne on helppo yhdistää omiin lempiasusteisiinsa.

Aina ajankohtaiset Noodles kengät

Kahden norjalaisveljeksen perustama brändi suunnittelee ajankohtaisia kenkiä edulliseen hintaan. Noodlesin päämääränä on valmistaa trendikkäitä ja ajankohtaisia jalkineita kustannustehokkaasti. Noodlesin mallistosta löytyy sekä tyylikkäitä sandaaleita että katutietoisia high-top-kenkiä. Malliston ydin rakentuu tällä hetkellä kuitenkin retro-henkisten lenkkareiden ja varrettomien platform-kangaskenkien ympärille, millaisia näkyy nyt trendikkäiden pukeutujien jaloissa.

Noodles kengillä rentoa tyyliä

Noodlesin kengistä löydät itsellesi rennot, mutta tyylikkäät arkikengät. Noodlesin vaihtelevasta mallistosta löytyy juuri tämänhetkiseen tyyliisi sopivat jalkineet. Väri- ja kuosivaihtoehdot antavat sinulle vapauden valita persoonaasi sopivimmat kengät. Laadukkaista materiaaleista valmistetut Noodlesit istuvat myös todella mukavasti jalassa. Säännöllisellä kenkien hoidolla pidennät kenkiesi käyttöikää ja säilytät ilmeen raikkaana. Suosittelemme kenkien valmistusmateriaaliin soveltuvaa kenkienhoitotuotetta.

Tilaa Noodles kengät netistä

Footwayltä löytyy sekä Noodlesin naisten että miesten mallisto. Saat sovittaa ja kokeilla kenkiä kotona rauhassa sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan. Tarjoamme lisäksi maksuttoman postituksen ja palautuksen sekä lyhyen toimitusajan. Noodlesin mallistosta löydät helposti arkeesi taatusti tyylikkäät uudet lempikengät.

Cordoba Black
FEW LEFT
Merriden Tan
FEW LEFT
FEW LEFT
Coral Reef
FEW LEFT
Brice Navy
FEW LEFT
Bala
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

148 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK