Kengät Netistä

140 osumaa

Odd Molly -kengät – persoonalliset jalkineet Kalifornian street-henkeen

Kuten brändin nimestäkin voi jo päätellä, Odd Molly valmistaa vaatteita ja kenkiä naisille, jotka haluavat erottua edukseen. Naisille, jotka uskaltavat rohkeasti esittää mielipiteensä sekä seistä niiden takana. Brändi sai alkunsa 1980-luvun Kaliforniassa, kun skeittarityttö nimeltä Molly halusi rohkeasti lähteä toteuttamaan unelmiaan persoonallisten vaatteiden ja kenkien valmistajana. Kenkävalikoiman itsevarmuutta pursuava muotoilu, värit ja kuosit ovat henkeäsalpaavan kauniita, ja ne saavat helposti aikaan valinnanvaikeuden. Uskomattoman kauniit yksityiskohdat luovat näissä kengissä kokonaisuuden, joka ei jää ohikulkijoilta huomaamatta. Odd Molly valmistaa kenkiä hyvin laajassa valikoimassa – mallistoja löytyy niin pikkukenkien, bootsien, lenkkareiden kuin kumisaappaidenkin muodossa. Odd Mollylle ominaista on, että myös sen valmistamissa pelkistetyn värimaailman omaavissa kengissä on aina jokin juju – pieni yksityiskohta, joka tekee suuren eron tavalliseen.

Hoida Odd Molly -kengät niiden materiaalien mukaan

Odd Mollyn kenkävalikoimaan kuuluu eri materiaaleista valmistettuja jalkineita. Nahasta valmistetut kengät ja saapikkaat ovat laatunahkaa, ja niille on siksi hyvä hankkia nahalle suunniteltua kyllästettä, jonka ansiosta lika ei tartu kenkien pintaan, eikä vesi pääse nahan läpi. Myös synteettisistä materiaaleista valmistetut kengät kannattaa suojata materiaalille sopimaan kehitetyllä kyllästeellä. Kangaskengille riittää tahrojen hankaaminen saippuavedellä, ja valikoiman kumisaappaat pysyvät luonnollisesti helposti puhtaina pelkällä kostealla rievulla pyyhkien. Yleisenä vinkkinä kaikille kengille voidaan sanoa, että säännöllinen raittiissa ilmassa tuuletus on aina hyväksi, kunhan pidetään huoli siitä, että kengät asetetaan terassille tai parvekkeelle katoksen alle, jolloin ne säästyvät mahdollisilta sadekuuroilta. Ja mikäli kengät kastuvat, patterin päällä kuivausta ei nykyisin suositella – parempi vinkki on rutistaa kenkien sisälle sanomalehtiä ja antaa niiden kuivua kaikessa rauhassa huoneenlämmössä.

Odd Molly -kengät - nappivalinta rohkeille naisille

Odd Molly on merkki, jonka valmistamista kengistä löytyy joka lähtöön jotakin! Tyttömäisen lookin esille loihtimiseksi yhdistä kauniit, kukalliset ballerinat hameeseen tai shortseihin. Mikäli taas kaipaat asuusi säpinää, valitset jalkaasi niitein koristellut nilkkabootsit, jotka näyttävät yhtä hyvältä niin bilemekon kuin farkkujen ja ruutupaidankin parina. Varsitennarit ovat aina pop, olipa asu sitten mikä tahansa. Ja kun kyseessä on rohkea tyylitaituri nimeltä Odd Molly, jopa kumisaappaat ovat rohkeasti koristellut, ilahduttaen vastaantulijoita sadekeleillä. Kun siis haluat erottua massasta, valitse jalkaasi omat Odd Mollyt!

Erotu katukuvasta tilaamalla Odd Molly -kengät Footwaylta

Rempseästi joukosta erottuvat Odd Molly -kengät saavat aikaan ihastuksen huokaisuja ympärilläsi. Hanki uudet lempikenkäsi nyt kätevästi ja nopeasti Footwaylta, ja toimitamme uudet luottokengät kotiisi vikkelästi. Superkätevän hakutyökalun ansiosta rajaat esiin vain sinua kiinnostavat ominaisuuden, kuten oman kokosi, etsimäsi värin tai tietyn kenkätyypin. Tilaa lempikenkäsi jo tänään mahtavasta valikoimastamme, ja kysy tarvittaessa neuvoa asiakaspalvelustamme, josta saat apua kaikessa kenkiimme ja niiden toimitukseen liittyvässä.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lamby super
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sugar Hiccup
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sugar Hiccup
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Havana Breze
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Saner Reina
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Clip Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

140 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK