Ipath Kengät Netistä

1 osumaa

Ipath kengät yhdistävät mukavuuden ja designin

Miltä kuulostaisi ainutlaatuinen kenkävalinta, jossa coolin skeittikengän ominaisuudet kohtaavat designin ja mukavuuden? Ipath kengät sopivat erinomaisesti jokaiseen päivään rennolla otteellaan sekä tyylikkään mokkaisella muotoilullaan. Lisäksi Ipath kenkien valikoimaan kuuluu lukuisia eri malleja, joiden joukosta ei ole vaikeaa löytää omaansa. Herkulliset värit sekä taidokkaasti muotoillut mallit kutsuvat sinut luokseen Footwayn valikoimassa.

Ipath kengät tunnetaan jännittävistä, ympäristöystävällisistä tennareistaan

Ipath aloitti kenkien valmistamisen vuonna 1999. Yrityksen perustamisesta lähtien sen suurimpana ja tärkeimpänä arvona ovat olleet ympäristöasiat. Kenkäyrityksen perusta luotiin laatuvaatimuksille, kuten luomupuuvillan sekä hampun ja muiden ympäristöystävällisten materiaalien käyttämiselle, ja tästä arvosta on pidetty kiinni tähän päivään asti. Ipath on nykyisin tunnettu kenkämerkki runsaaseen valikoimaansa kuuluvista, jännittävistä tennareistaan.

Ipath kengät rentoihin ja tyylikkäisiin asuihin

Ipath kengät sopivat erinomaisen hyvin yhteen niin rentojen chinojen ja farkkujen kuin tyylikkäiden puvunhousujenkin kanssa. Tennarit valmistetaan muun muassa aidosta nahasta ja mokkanahasta, joita muiden nahkakenkien tavoin suositellaan hoidettavan niille sopivin hoitotuottein pitkäikäisen tyylikkyyden säilyttämiseksi sekä käyttöiän pidentämiseksi. Ipath tennarit jalassasi voit olla ylpeä niin tyylikkäästä kenkävalinnastasi kuin myös tekemästäsi ympäristöteosta!

Ipath kengät verkossa Footwayllä

Laadukkaat, ympäristöystävälliset materiaalivalinnat, tyylikkyys sekä ehdoton mukavuus takaavat, että Ipath kenkäsi pysyvät kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Ipath kengät ja tilaa ne kätevästi kotoasi. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Funktion S
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK