Ipanema, Kengät

11 osumaa

Brasilialaiset Ipanema kengät

Brasiliasta kotoisin olevat Ipanema kengät tuovat mukanaan tuulahduksen Latinalaisen Amerikan elämäniloa ja väriä. Mallistosta löytyy Rio de Janeiron maailmankuulun Ipaneman hiekkarannan inspiroimana flip flopeja ja sandaaleja muotitietoisille miehille ja naisille.

Rion rannoilta maailmalle

45 vuotta sitten brasilialaiset Grendenen veljekset halusivat luoda brasilialaista elämäntapaa heijastavan rantakenkämalliston käyttämällä keksimäänsä moulding-teknologiaa. Siitä alkoi menestystarina, jolle ei näy loppua. Sandalias Ipanema -brändi, johon Ipanema kengät kuuluvat, lanseerattiin vuonna 2001. Brändi alkoi samantien saada ansaittua huomiota ensin kotimaassaan ja lopulta myös maailmanlaajuisesti. Vuodesta 2002 brasilialainen huippumalli Gisele Bündchen on toiminut merkin keulakuvana. Nyt näitä ihania, sateenkaaren värisiä ja kekseliäillä kuoseilla varustettuja flip flopeja ja sandaaleja saa jo yli kuudestakymmenestä maasta. Ipanema saa edelleen inspiraationsa Brasiliasta, sen ihmisistä, kauniista luonnosta ja rennosta elämäntyylistä. Jos matkustat Rioon, huomaat koristeellisista katukivistä, milloin olet saapunut Ipanemalle. Myös Ipaneman jalkineiden tavaramerkki on tuo sama katukivien kuvio kenkien sisäpohjassa.

Ipanema kengät - iloista tyyliä

Kun jaloissasi ovat Ipanema sandaalit, on mahdotonta olla tuntematta itseään iloiseksi. Leikkisät kuosit, kirkkaat värit ja jalkoihisi täydellisesti mukautuvat kengät tuovat Brasilian auringon luoksesi. Ipaneman brasiliainen sydän suorastaan sykkii huumoria ja aurinkoa. Tuoreimmasta mallistosta löytyy muun muassa hedelmäteemaiset Ipanema varvastossut, jotka myös tuoksuvat kuosinsa mukaiselle hedelmälle, esimerkiksi limetille tai melonille. Iloittelun vastapainoksi mallistosta löytyy myös minimalistisen hillittyjä sandaaleja, kuten maailmankuulun arkkitehdin ja muotoilijan Philippe Starckin Ipanemalle suunnittelemat kengät. Ne ovat virtaviivaiset, pelkistetyt ja huikean tyylikkäät. Ipanemat on alunperin luotu rantaelämään ja sopivatkin siksi upeasti niin pikku-bikineihin kuin kirjailtuihin kaftaaneihinkin, mutta miksei myös hiekkarannalla vihittävän morsiusparin jalkineiksi. Mutta koska me emme voi aina olla rannalla, voi Ipaneman kenkiä onneksi hyvin käyttää arjessakin. Ne ovat yhtä lailla kotonaan farkkujen, shortsien, kaprien kuin erilaisten mekkojen ja hameiden parina.

Luontoystävällistä, kierrätettävää PVC:tä

Ipanema kengät valmistetaan 100% synteettisestä, kierrätettävästä PVC:stä. PVC:stä valmistettujen kenkien hoito on helppoa, sillä ne ovat luonnostaan vettä hylkivät ja kaikenlaiset tahrat on helppo huuhdella pois vedellä. Koska paljas jalka helposti hikoilee kengässä, olisi ne hyvä puhdistaa aina käytön jälkeen. PVC muokkautuu jalkaan käytössä ja on siksi todella mukava materiaali. Sandalias Ipanemas on eettinen yritys, joka haluaa olla yhteiskunnallisesti vastuullinen, tukea kestävää kehitystä ja yhteisöllisyyttä kaikessa, mitä he tekevät. Niinpä kaikki Ipaneman kengät valmistetaan Brasiliassa heidän omissa tehtaissaan, joissa myös työntekijöiden olosuhteisiin on panostettu. Ipanema tutkii ja investoi jatkuvasti uusiin raaka-aineisiin ja teknologiaan löytääkseen yhä ekologisempia ja eetisempiä valmistustapoja. Myös Ipaneman patentoima mould-injection-teknologia säästää luontoa.

Ipanema kengät netistä Footwayltä

Osta Ipanema kengät Footwayltä. Meillä on laaja valikoima ja edulliset hinnat. Toimitamme tuotteet sinulle nopeasti, sillä kaikkia sivuillamme näkyviä tuotteita on varastossamme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikenlaisissa pulmatilanteissa ja valikoimaamme liittyvissä kysymyksissä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jos et jostain syystä olekaan tyytyväinen ostoksiisi, on palautus ja vaihtaminen helppoa. Palautusaikaa on 180 päivää ja palautus sujuu helposti ja ilmaiseksi paketista löytyvällä osoitetarralla.

Sivu 1 / 1

11 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK