Kengät Netistä

33 osumaa

Pajar kengät paukkupakkasille

Pajarin Pohjois-Kanadan talvipakkasia varten suunnitellut talvikengät pitävät jalat lämpiminä kylmimmissäkin keleissä, tyylistä tinkimättä. Kenkien laadun puolesta puhuu se, että ne ovat pikavauhtia kasvattamassa suosiotaan täällä Pohjoismaissa, jotka tunnetaan sekä tyylitietoisuudestaan, että kylmästä ilmastostaan.

Pajar kengät viiden sukupolven kokemuksella

Pajar on suojannut kanadalaisia jalkoja jo viiden sukupolven ajan, mikä välittyy itse jalkineisiin asti. Pajarin jalkineet ovat käyneet läpi vuosikymmeniä kestäneen kehitysprosessin, jonka lopputuloksena löytyvät laadukkaat kengät jotka kestävät jopa -40 asteen pakkasia. Pajar on panostanut alusta alkaen jalkineidensa laatuun ja heidän kenkänsä kestävätkin vuodesta toiseen. Pajarin mallistosta löytyy laaja valikoima talvijalkineita miehille ja naisille: sekä varrellisia että varrettomia malleja.

Pajar kengät pitävät jalkasi lämpiminä tyylistä tinkimättä

Pajarin jalkineiden muotoilu löytää inspiraationsa Kanadan luonnon kuuraisista pakkasöistä ja kirkkaista tähtitaivaista. Jalkineet ovat kunnianosoitus kanadalaiselle kulttuuriperinnölle nykymuodin ehtoja ja tyylivirtauksia seuraten. Kenkien säännöllisellä käsittelyllä valmistusmateriaaliin soveltuvalla hoitoaineella pidennät jalkineiden käyttöikää sekä säilytät niiden ilmeen raikkaana.

Tilaa Pajar kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on vaivatonta tilata Pajar kengät, sillä tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, jotta voit sovittaa uusia kenkiäsi kotona rauhassa. Tämän lisäksi tarjoamme pikaisen toimituksen ja maksuttoman postituksen sekä palautuksen. Pajarin monipuolisesta talvijalkinemallistosta löytyy varmasti sinullekin ensi talveksi laadukkaat jalkineet!

756386 RED
758261s02 Red
UUTUUS
75661m-01 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
75386-03 Navy
UUTUUS
75386-66 Rost
UUTUUS
75386-36 Wine
UUTUUS
75386-27 Green
UUTUUS
Ave
MUUTAMA JÄLJELLÄ
75550-01 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
75254 Black Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
7528 Bordo Bordo
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Spartacus Hi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
756386 Green Green
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ave
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

33 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK