Ilenia P Kengät Netistä

3 osumaa

Italialainen laatumerkki - Ilenia P kengät

Ilenia P on tuotemerkki, joka tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan sekä ehdottoman korkeasta laadustaan. Ilenia P kengät ovat jälleen yksi taidonnäyte, joka todistaa italialaisten nahkakenkien erinomaisuuden. Kenkävalikoimasta löytyy takuulla jokaiselle naiselle jotain: sandaaleja, sandaletteja, ballerinoja sekä eripituisia saappaita. Ainoaksi haasteeksi muodostuu valinnan vaikeus! Ehkäpä valitsetkin yhden kenkäparin kesäksi ja toisen syksyksi.

Ilenia P kengät syntyvät Marchessa keskellä Italiaa

Ilenia P on kenkäyritys, joka perustettiin vuonna 1990. Ilenia P kengät valmistetaan keskellä Italiaa sijaitsevassa, kengistään tunnetussa Marchessa. Marche on paikka, jossa syntyvät lukuisat, fantastisen kauniit nahkakengät ajattoman tyylikkäällä designilla. Ilenia P kenkien voi rehellisesti sanoa olevan 100 % italialaiset. Näitä laadukkaita nahkakenkiä valmistettaessa ovat vanhat perinteet kunniassa – laadusta tippaakaan tinkimättä.

Ilenia P kengät sopivat asuun, pukeuduitpa mekkoon tai farkkuihin

Ihastuttavan kauniit Ilenia P kengät sopivat yhdistettäviksi yhtä hyvin niin kesäisen kauniisiin hameisiin tai mekkoihin kuin myös rentoihin lempifarkkuihisi. Näissä kengissä tunnet itsesi asussa kuin asussa aidoksi italiattareksi! Valitsitpa bootsit tai sandaalit, saat myös ehdottoman tyylikkään mukavuuden. Nämä erinomaiset laatukengät ovat sijoittamisen arvoiset, sillä hoidettuina ne kestävät käytössä vuodesta toiseen.

Ilenia P kengät verkossa Footwayllä

Haluaisitko maustaa asusi kengillä, jotka säväyttävät? Miltä kuulostaisi italialaisten perinteiden ja nykypäivän trendien liitto? Ilenia P on erilaisiin asuihin helposti yhdistettävä kenkä, jossa tulet takuulla huomatuksi! Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

2322
MUUTAMA JÄLJELLÄ
2322
MUUTAMA JÄLJELLÄ
8310
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK