Hopea, Kengät

405 osumaa

Hopeanväriset kengät joka tilanteeseen Footwaylta

Hopea on klassinen valinta juhla-asuun ja trendikäs valinta arkipukeutumiseen. Koska me suomalaiset suosimme pukeutumisessamme melko neutraaleja värejä, juuri omaan tyyliin sopivia hopeanvärisiä kenkiä voi olla vaikea löytää. Me Footwaylla haluamme tarjota jokaiselle jotakin, ja siksi olemmekin koonneet yhteen satoja erilaisia hopeanvärisiä kenkiä. Valikoimastamme löydät uudet jalkineet niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Hopeisina kimaltelevat sandaalit, hopeanhohtoiset tennarit ja ajattoman tyylikkäät, hopeanväriset korkokengät – meiltä löydät kaiken tämän ja paljon muuta! Jos kokonaan hopeanväriset kengät tuntuvat liian rohkealta valinnalta, älä huoli: meiltä löydät myös muun värisiä kenkiä esimerkiksi hopeisilla, metallisilla yksityiskohdilla tai hopeisella kuvioinnilla.

Hopeanväriset kengät vaativat oikeanlaista hoitoa

Jos haluat, että hopeanväriset kenkäsi pysyvät kauniin kiiltävinä tai ihanan kimaltelevina, on oikeanlainen ja säännöllinen huoltaminen tärkeää. Väriä enemmän hoito-ohjeisiin vaikuttaa kuitenkin kengän materiaali. Esimerkiksi mokkanahkaa ei saa puhdistaa vedellä, vaan apuna tulee käyttää mokalle sopivaa mokkaharjaa ja pehmeää kangasta. Synteettinen materiaali taas kestää vettä, ja puhdistamiseen riittää usein kostea liina ja mieto pesuaine. Joissakin kengissä on myös irrotettava pohjallinen, jonka voi pestä erikseen, joskus jopa pesukoneessa. Suosittelemme käsittelemään kengät likaa ja vettä hylkivällä suojasuihkeella ennen niiden käyttöönottoa ja aina puhdistamisen jälkeen. Tämä toimenpide auttaa paitsi vähentämään puhdistamisen tarvetta, myös pidentää kenkien käyttöikää. Kenkien raikastamiseen riittää usein kunnollinen tuuletus esimerkiksi parvekkeella. Pidä myös hopeanväriset kenkäsi pitkään kauniina hoitamalla niitä valmistusmateriaalilleen sopivin hoitotuottein.

Hopeanväriset kengät ovat trenditietoisen valinta

Hopea on nyt erittäin trendikäs valinta niin vaatteisiin kuin asusteisiinkin. Erityisesti kokonaan hopeisena kiiltävät kengät ovat nyt muodissa, minkä ansiosta hopeisten kenkien valikoimastakin löytyy monenlaisia erilaisia kokohopeisia kenkiä. Kesätyyliin hopea on helppo yhdistää esimerkiksi valkoisiin vaatteisiin: valkoiset shortsit ja hopeiset tennarit ovat erinomainen asu kesän rentoihin juhliin tai vaikkapa festareille - sekä miehille että naisille. Juhlapukeutumiseen tyylikäs hopea sopii erityisesti silloin, jos muu asu on hillitty. Musta, tumman harmaa ja yönsininen ovat erinomaisia värejä hopeanväristen kenkien kanssa yhdisteltäviksi. Näin hopeanväriset kengät saavat niiden ansaitseman huomion. Jos kaipaat asuusi enemmän räväkkyyttä, voit lisätä myös vaatteisiisi hopeaa. Esimerkiksi hopeanhohtoinen paita yhdessä hopeanväristen kenkien kanssa kääntää varmasti päitä!

Osta itsellesi uudet, hopeanväriset kengät helposti ja nopeasti Footwaylta

Uusien suosikkikenkiesi etsintää helpottamaan olemme rakentaneen kätevän hakukoneen, jonka avulla voit rajata tuhansien kenkäparien valikoimaamme esimerkiksi värin, koon ja mallin perusteella. Näin löydät etsimäsi kengät entistä helpommin, ja pikaisen toimituksemme ansiosta pääset myös kokeilemaan uusia kenkiä nopeammin kuin uskotkaan! Huiman 180 päivän avokaupan ansiosta voit testata uusia kenkiäsi rauhassa omassa kodissasi ja varmistaa, että olet 100% tyytyväinen ostopäätökseesi. Jos kengät eivät jostain syystä vastaakaan odotuksiasi, tarjoamme niille helpon ja maksuttoman palautuksen. Me olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että valikoimastamme löydät uudet suosikkikenkäsi – joko hopeanvärisinä tai muissa upeissa sävyissä. Tule tutustumaan Pohjoismaiden laajimpaan kenkävalikoimaan!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 7

405 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK