Hope, Kengät

26 osumaa

Hope kengät – sinulle ja hänelle

Hope kengät jokaiseen jalkaan! Kenkiä löytyy niin saapikkaita ja sandaaleja kuin myös miesten kenkiä. Kengät ovat väriltään maltilliset ja maanläheiset. Ne tuovat miellyttävän säväyksen finessiä vaatetukseesi.

Hope – hyvää oloa vuodesta 2001

Hope kengät tavaramerkin perusti Ann Ringstrad yhdessä Stefan Söderbergin kanssa Ruotsissa. Kokeilumallisto lanseerattiin vuonna 2001. Hopen idea lähti kahden kaveruksen jutustelusta. Heitä yhdisti yhteinen mielenkiinto laadukkaisiin ja kulutusta kestäviin vaatteisiin. Alkuun Ann ja Stefan keskittyivät ulkoiluvaatetukseen ja housuihin. Ensimmäinen naisten kenkämallisto lanseerattiin vuoden 2002 syksyllä, ja sitä seurasi kolme vuotta myöhemmin miesten mallisto vuonna 2005. Vasta 2006 löytyi Tukholmasta ensimmäinen Hope-liike. Hope-tavaramerkkin inspiraatio on peräisin maskuliinisesta vintagesta sekä työläistyylisestä pukeutumisesta. Hopea voi myös kuvata varovaisena, raa'an aitona, hyvää oloa herättävänä ja luotettavana. Valmistukseen Hope käyttää huolella valittuja, korkealaatuisia materialeja. Esimerkkinä kengissä käytetyistä materiaaleista mainittakoon vaikkapa mokka ja erilaiset nahkamateriaalit sekä puu (, jota on käytetty esimerkiksi korollisissa kengissä ). Vuodesta 2010 Hope on tehnyt lahjoituksia erilaisille organisaatioille, jotka auttavat ihmisiä luovalla tavalla.

Hope kengät – yksinkertaisen tyylikästä

Hope kengät soveltuvat myös miesten jalkaan. Tyylikkäät Hope nilkkurit sopivat esimerkiksi khakin väristen housujen kanssa, yhdistettynä vaikkapa kauluspaitaan. Tämä pukukokonaisuus sopii jo monenlaiseen tilaisuuteen, sillä se on samalla erittäin stailattu mutta samalla mukavan rento. Jos kauluspaita ei miellytä, voisi sitä ajatella kenties vetävänsä päälle kudotun villapuseron. Pusero yhdistettynä mustiin Hopen Edwin malliston housuihin tuo esiin rennon tyylikkään olemuksen. Hope miesten kengät vaihtelevat väreiltään ruskeasta beigeen ja mustaan. Tämä tekee kengistä neutraalit, ja pukeutumiseen voidaankin tuoda väriä vaikkapa jollain erillisellä yksityiskohdalla, kuten esimerkiksi laukulla tai huivilla. Kenkien materiali on joko nahkaa tai mokkaa, joten jos kenkien halutaan kestävän kauan, niistä kannattaa huolehtia hyvin.

Hope nahkakenkien hoito

Hope kengät ovat nahkaa tai mokkaa. Kun hoidat kenkiä materiaalille sopivilla tuotteilla, ne kestävät hyväkuntoisina pidempään. Jotta kengät kestäisivät paremmin kosteutta ja likaa, ne kannattaa käsitellä suoja-aineella, joka on tarkoitettu kengän materialia varten. Lika ja pöly tulee harjata pois, ja jos lika on pinttynyt kiinni, sitä voi pyyhkäistä kostealla kangaspalalla tai pehmeällä sienellä. Tarvittaessa voidaan käyttää puhdistusainetta, -voidetta, joilla lian saa irti. Puhdistuksen jälkeen kengät kannattaa käsitellä niiden värisellä hoitoaineella. Jos kengät ovat kastuneet, anna niiden kuivua huoneenlämmössä. Lepolestien avulla kengät pysyvät säilytyksessä siisteinä. Jos käytät irtopohjallisia, kannattaa ne poistaa käytön jälkeen, jotta kengät tuulettuvat ja kuivuvat myös pohjallisen alta. Suoja-aineet suojaavat kengät kosteudelta ja lialta. Suojatuotteita kannattaa käyttää säännöllisesti ja esimerkiksi kenkäsuojasuihketta voi suihkuttaa uusillekin kengille. Nahkakengät kannattaa myös suojata kosteudelta nahkakengille tarkoitetulla voiteella. Kulunutta pintaa voi korjata värillisellä vahalla.

Hope kengät netistä Footwayltä

Osta Hope kengät netistä. Footway tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Nopean toimituksen avulla kengät lähtevät sinulle jo samana päivänä, mikäli teet tilauksen ennen klo 15.00! Tilaukset toimitetaan sinulle 3-5 arkipäivän sisällä. Jokaisella tuotteella on 180 päivän palautusoikeus, ja mikäli tuote on alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa, saat rahasi takaisin mahdollisimman pian, viimeistään 30 päivää palautuksen vastaanotosta. Kannattaako siis enempää miettiäkään, mistä kenkänsä ostaa?

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Feel Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cool Bootin
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pace Boot
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lave Sandal
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pace Boot
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

26 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK