Head Kengät Netistä

0 osumaa

Head kengät kutsuvat mukaan unohtumattomaan seikkailuun!

Head valmistaa muun muassa vaatteita ja kenkiä urheiluun ja hiihtoon. Tänä päivänä Head on tuotemerkki, joka tunnetaan ennen kaikkea käytännöllisistä, ehdottoman laadukkaista tuotteistaan. Head kenkiä valmistetaan vapaa-aikaan ja treenaamiseen. Head kenkien rento, nuorekas ilme sekä ennennäkemätön mukavuus kutsuvat uusia ja taas uusia jalkapareja hyppäämään mukaan seikkailuun, joka on takuulla miellyttävä!

Head kengät ovat pitkän ammattitaidon hedelmä

Head perustettiin jo vuonna 1950 Baltimoressa, Marylandissa. Alun perin yritys aloitti toimintansa valmistamalla monoja ja vaatteita alppiurheiluun. Vuosien myötä Head on kartuttanut valikoimaansa tuoden mukavuuttaan laajemmin markkinoille jokaiseen vapaa-ajan tarpeeseen sekä treenaamiseen sopivilla kengillä, joiden korkeassa laadussa, mukavuudessa, muotoilussa tai toiminnoissakaan ei ole säästelty piiruakaan. Löydä Head kenkäsi Footwayltä!

Head kengät hellivät jalkojasi kesällä ja lämmittävät talvella

Head kengät ja -bootsit ovat arjen pelastaja! Mukavuutta janoavat jalat saavat näissä kengissä haluamansa, tyylikkyydestä tinkimättä! Voit valita lämpimämpiin vuodenaikoihin matalan malliset Head kengät sekä kylmempiin säihin bootsit, jotka lämmittävät niin materiaaleillaan kuin ulkonäölläänkin. Head kenkiä on saatavilla useissa katu-uskottavissa kuoseissa ja sävyissä. Mikset sinäkin liittyisi tyytyväisiin Head-faneihin?

Head kengät verkossa Footwayllä

Head on kenkämerkki, joka täyttää kaikki odotuksesi mukavuudesta aina muodikkaaseen, persoonalliseen ulkonäköön asti! Tilaa jo tänään ihastuttavat Head kengät Footwayn valikoimasta ja pääset pian kokeilemaan niitä. Tämä kaikki onnistuu kätevästi parilla klikkauksella ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK