Kengät Netistä

589 osumaa

U.S. Polo Assn kengät koko perheelle

U.S. Polo Assn kengät saa nyt vaikka koko perheelle. Valikoima koostuu laadukkaista ja tyylikkäistä kengistä, jotka sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaan. Osta sinäkin omasi Footwayltä!

US Polo Assn kengät edustavat pooloperinnettä parhaimmillaan

US Polo Assn, eli tarkemmin sanottuna United States Polo Associations, on lähtöisin Yhdysvalloista. Se syntyi amerikkalaisten poolokerhojen ideasta perustaa vaatemerkki. US Polo Assn valmistaa siis kenkien lisäksi myös vaatteita, asusteita ja kodin sisustustuotteita, jotka kaikki noudattavat samaa, merkille tyypillistä modernia, eleganttia ja sporttista suunnittelua. US Polo Assn kengät ovat rentoja mutta silti muodikkaita. Merkin tuotteet saavat inspiraatiota poolosta ja kaikkeen siitä kuuluvasta. Sen vuoksi esimerkiksi kilpailullisuus, perinteet, ystävyys ja rehellisyys huokuvat merkin kengistä. US Polo Assn -merkillä on jo pitkä historia, joka jatkuu edelleen perinteitä kunnioittaen. Kengät ovat noudattaneet samaa linjaa perustamisajoista lähtien, joten US Polo Assn kenkien käyttäjät saavat aina tyyliinsä upean ja klassisen täydennyksen modernilla vivahteilla!

Tyylikkäät U.S. Polo Assn kengät

U.S. Polo Assn valmistaa kenkiä, jotka ovat niin poolon pelaajien kuin muiden tyylitietoisten ihmisten mieleen. Näissä kengissä yhdistyvät laadukkuus, mukavuus, käytännöllisyys ja muodikkuus. Kenkiä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa. Suosituimpia kengistä ovat tennarit, jotka sopivat hyvin urheilulliselle brändille. Lisäksi U.S. Polo Assn tarjoaa myös elegantteja kenkiä naisille, jotka haluavat erottua joukosta. Tällaisia koroilla varustettuja kenkiä ovat esimerkiksi U.S. Polo Assn Maruska ja U.S. Polo Assn Mia. Näissä kengissä jokainen nainen tuntee olevansa upea, mutta täytyy muistaa, että kengät sopivat tolppakorkojensa ansiosta täydellisesti myös urheilutapahtumiin. U.S. Polo Assn ei siis unohda sporttisuutta edes naisten korkokenkiä valmistaessaan, vaan löydät sille ominaiset tunnusmerkit eri variaatioissaan koko mallistosta.

Kangasta ja nahkaa

U.S. Polo Assn valmistaa kenkiä käyttäen lukuisia eri materiaaleja. Suosituin tennareissa käytettävä materiaali on kangas. Se saa kengät näyttämään urheilullisilta mutta silti tyylikkäiltä. Tennareita ei siis tarvitse huoltaa mitenkään erityisesti, sillä kangas pysyy kauniina ilman pesemistä. Osassa kenkiä on kuitenkin käytetty materiaalina nahkaa. Nahkakenkiä tulee hoitaa säännöllisesti, jotta ne pysyisivät kauniina pidempään. Nahkakengille on olemassa juuri niille tarkoitettuja aineita, kuten vahoja ja voiteita. Näillä aineilla kengät saadaan pysymään kauniin kiiltävinä. Riittää, että kenkiä hoitaa parin kuukauden välein. Nahkakengät on kuitenkin hyvä pyyhkiä kuivalla pyyhkeellä jokaisen käytön jälkeen, jotta lika ja pöly eivät piintyisi kengän pinnalle. U.S. Polo Assn kengät on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten ne kestävät aikaa ja käyttöä.

U.S. Polo Assn kengät netistä Footwayltä

Osta U.S. Polo Assn kengät netistä Footwayltä ja säästä selvää rahaa. Footway tarjoaa nimittäin nopean ja ilmaisen toimituksen. Sen lisäksi kaikilla tuotteilla on 180 päivän palautusoikeus. Myös palauttaminen on ilmaista, joten siitä koituvia kuluja ei tarvitse pelätä. Valikoimasta löydät kengät vaikka koko perheelle. Kenkiä saa myös moneen käyttötarkoitukseen, kuten vapaa-aikaan, työhön ja urheiluun. Tutustu valikoimaan ja tee ostoksia Footwayllä, jossa hinnat ovat aina edulliset!

U Era Navy
SALE
Sivu 1 / 10

589 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK