Harmaa, Kengät

5 552 osumaa

Löydä itsellesi lumoavat harmaat kengät Footwaylta

Harmaat kengät kuulostavat helposti tylsiltä. Mieleen tulee työmaakengät, vaelluskengät ja – niin, mitä muita kenkiä nyt valmistettaisiin harmaana? Harmaa on kuitenkin ajattoman tyylikäs sekä monipuolinen väri, joka sopii lähes asuun kuin asuun. Neutraalina ja maanläheisenä värinä se sopii erinomaisesti pohjoismaiseen tyyliin. Eri harmaan sävyt tarjoavat vaihtoehdon usein rakastamallemme mustalle: harmaa on kevyempi väri ja tuo esimerkiksi kokomustaan asuun hieman mielenkiintoa. Vaalean harmaa taas tarjoaa vaihtoehdon beigelle ja valkoiselle: se on raikas, mutta usein helpompi väri pitää puhtaana ja siistinä, toisin sanoen lähes täydellinen valinta sääolosuhteisiimme. Tutustu ja ihastu!

Harmaat kengät pysyvät tyylikkäinä oikealla huolenpidolla

On vaarallisen helppo ajatella, että värinsä takia harmaat kengät eivät kaipaa huoltoa tai puhdistamista. On totta, että harmaissa kengissä lika ei loista ja kengät näyttävät siistimmiltä pidempään – mikä onkin erinomaista näin pohjoisessa, jossa sää voi olla huono monta kuukautta vuodessa! Jos kuitenkin haluat taata kengillesi pitkän käyttöiän, on kenkien puhdistaminen ja hoitaminen tarpeen. Lika ei pääse pinttymään, kenkien väri säilyy paremmin ja kengät ovat aina valmiina käyttöön. Yksilölliset hoito-ohjeet riippuvat aina kenkien materiaalista – esimerkiksi nahka ja synteettiset materiaalit tarvitsevat keskenään melko erilaista huoltoa – mutta yhteistä on se, että säännöllisellä puhdistamisella pääsee jo pitkälle. Myös likaa ja vettä hylkivistä suoja-aineista on paljon apua.

Harmaat kengät voivat olla huomaamattomat tai jännittävät – valinta on sinun

Harmaa on yhtä neutraali ja huomaamaton väri kuin musta, mutta vähemmän ehdoton. Sävyjä on runsaasti, kylmän sinertävästä tummanharmaasta kepeään vaalean harmaaseen. Halutessasi voit sujauttaa esimerkiksi harmaat, mokkapintaiset nilkkurit työasusi pariksi. Kengät ovat huomaamattomat, mutta tyylikkäät, ja sulautuvat asuun kuin asuun. Samaiset nilkkurit sopivat myös kokomustan asun kanssa, jolloin ne tuovat asuun ”väriä” ja toimivat hauskana, huomion kiinnittävänä yksityiskohtana. Harmaa on erinomainen valinta myös korkokenkiin niin arkena kuin juhlatilaisuuksissakin. Se on tyylikäs ja trendikäs valinta, mutta monikäyttöisempi kuin kirkkaan värikkäät kengät. Harmaa sointuu yhteen lähes kaikkien värien kanssa, joten se on oiva lisä kenkäkaappisi sisältöön.

Harmaat kengät kaikkiin tilanteisiin helposti netistä Footwaylta

Me Footwaylla haluamme, että uusien kenkien löytäminen on helppoa ja tilaaminen yksinkertaista. Näppärä hakutyökalumme sivuston vasemmassa laidassa rajaa valikoiman halutessasi esimerkiksi koon, värin tai mallin mukaan. Näin uusien kenkien löytäminen on entistä helpompaa! Löydettyäsi täydellisen parin kenkien tilaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella kätevästi vaikka kotisohvalla istuen. Toimitamme tilauksesi sinulla mahdollisimman nopeasti. Koska haluamme, että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä uusiin kenkiinsä, tarjoamme 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit sovittaa kenkiäsi oman kodin rauhassa ja varmistaa niiden sopivuuden. Jos kengät eivät jostain syystä vastaa odotuksiasi, palauttaminen on helppoa ja maksutonta. Kuitenkin uskomme vakaasti, että laajasta valikoimastamme löydät uudet harmaat suosikkikenkäsi!

Jadon Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 93

5552 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK