Harley Davidson Kengät Netistä

0 osumaa

Harley Davidson kengät kovaan menoon

Harley Davidson kengät eivät ole ainoastaan kengät - ne ovat osa elämäntapaa! Kaipasit kengältä sitten tyylikkyyttä tai kestoa kovassa menossa, voit olla varma, että Harley Davidson tarjoaa sinulle kaiken sen mitä tarvitset!

Kenkiä tosimiehille ja naisille

Kaikkien tuntema Harley Davidson on moottoripyörä valmistaja joka on perustettu 1903 Milwaukeessa, Wisconsinissa. 1920- luvulla se oli maailman suurin moottoripyörien valmistaja. Monien vaikeuksien jälkeen, se on nykyään maailman viidenneksi suurin moottoripyörien valmistaja ja tunnettu ikonisesta brändistään ja uskollisista kannattajistaan. Harley -Davidson merkillä on omistajaklubeja ja maailmanlaajuisia tapahtumia jäsenistön kesken ja se on monille suorastaan elämäntapa. Pääasiallinen tuote ovat moottoripyörät, mutta niiden rinnalla on muitakin merkin ympärille rakennettuja tuotevalikoimia kuten kenkiä. Harley Davidson kengät on alkujaan suunniteltu moottoripyöräilyyn, mutta ne ovat todella monikäyttöisiä laadukkaita tuotteita, jotka kelpaavat myös moneen muuhun tilanteeseen. Kenkiä valmistaa Wolwerine World Wide Inc. jonka päämaja sijaitsee Rockfordissa, Michiganissa. Kyseinen yritys valmistaa jalkineita armeijalle ja myös muille tuotemerkeille. Vuonna 1997 se alkoi valmistaa maailman laajuisella lisenssillä jalkineita Harley-Davidson Motor Companylle. Tuotevalikoimasta parhaiten tunnetaan erittäin laadukkaat ja todella kestävät Harley Davidson -nahkabootsit, jotka on valmistettu siten, että ne täyttävät kovimmatkin laatuvaatimukset ja takuuvarmasti erottuvat edukseen käytössä.

Harley Davidson kengät

Onko sinulla moottoripyörä, mutta juuri oikeanlaiset varusteet antavat etsiä itseään? Vaikka pyöräsi ei olisikaan Harley Davidson niin silti voit huoletta hankkia Harley Davidson biker bootsit, sillä ne sopivat erinomaisesti vaativampaankin makuun. Harley Davidson tuotevalikoimasta parhaiten tunnetaan laadukkaat ja todella kestävät Harley Davidson -nahkabootsit. Kaikki kengät on valmistettu täyttämään kovimmatkin laatuvaatimukset mitä pyöräilykengälle voidaan asettaa. Sen lisäksi Harley Davidson saappaat ovat mukavat jalassa ja käytön myötä mukautuvat käyttäjänsä jalkaan vielä paremmin. Kengät on valmistettu nahasta ja siinä on tekstiilivuori. Ulkopohja on uritettua kumia parhaan pitävyyden varmistamiseksi. Harley Davidson kenkiä löytyy sekä naisille että miehille suunniteltuja malleja, aina nilkkamallisista biker-kengistä, korkeavartisiin buutseihin, joten valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Vinkkejä kenkien kunnon säilytykseen

Harley Davidson kengät valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, sillä ne on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta. Jotta kengät säilyttävät hyvät ominaisuutensa, niitä täytyy kuitenkin säännöllisesti huoltaa ja hoitaa. Ensitöikseen uusien Harley Davidson kenkien ostajan kannattaa huolehtia ennen ensimmäistä käyttöönottoa kenkien suojaamisesta vedenkestäviksi. Kengät kannattaa käsitellä joko suihkutettavalla tai voidemaisella suoja-aineella, jolloin se varmistaa kengän vedenpitävyyden pitkään. Tällä suojauksella myös estetään jatkossa tahrojen kiinnittymistä saappaan pintaan. Nahkasaappaat kannattaa puhdistaa jokaisen käytön jälkeen, pinttymisen estämiseksi, pyyhkimällä kostealla rätillä. Pinnasta voi puhdistaa esimerkiksi kuivuneen mudan myös harjaamalla. Kun saappaita käytetään, niihin tulee väistämättä naarmuja, varsinkin kovemmassa käytössä. Pieniin naarmuihin nopeana hoitona voi käyttää oliiviöljyä, jota laitetaan pumpulipuikolla suoraan naarmuun. Joskus ei voi välttyä siltä, että kengille tulee öljyä, varsinkin ajamisen yhteydessä. Tällöin kannattaa ripotella tahralle maissitärkkelystä, antaa sen olla siinä 12 tuntia ja sitten pyyhkiä se pois märällä rätillä.

Harley Davidson kengät netistä Footwayltä

Etsitkö laadukasta, monikäyttöistä kenkää, etkä tiedä mistä ostaa se helpoiten? Onko sinulla moottoripyörä, mutta kaipaat tukevaa ja laadukasta ajokenkää? Footway tarjoaa sinulle valtavan valikoiman laatumerkkejä, joihin lukeutuu mm. Harley Davidson. Osta Harley Davidson kengät Footwayn verkkokaupasta, kun haluat sijoittaa pitkäikäisiin, hyvännäköisiin ja laadukkaisiin kenkiin. Footwayn tuotteilla on ilmainen toimitus ja palautus ja huikea, jopa 180 päivän palautusoikeus. Tämä mahdollistaa kengän sovittamisen mukavasti omassa kodissa todella joustavalla aikataululla.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×