H by hudson kengät netistä

|

Sivu 1 / 1

Hudsonon kotoisin Isosta-Britanniasta, tarkemmin ottaen Lontoosta. Tuotemerkkiperustettiin vuonna 1990, ja siitä tuli nopeasti monen kenkäfanin suosikki.Hudsonin paikka kenkäalalla on perusteltu: merkki on kohtuuhintainen jainnovatiivinen, ja valmistaa erittäin laadukkaita tuotteita – monet jalkineettehdään käsin Portugalissa. Pikkuveli H by Hudson, joka tuli markkinoille myöhemmin,on myös saavuttanut suuren suosion.

Hby Hudson

PikkuveliH by Hudson sai alkunsa ”suuresta” Hudsonista vuonna 2004. Tämä nuorekasrokkihenkinen merkki sisältää kaikki nykyajan tärkeimmät elementit – sekälisäksi popkulttuurin musiikki-, elokuva- ja vintage-vaikutteita – ja tekeeniistä taidetta. Pikkuveljen suosio kasvoi nopeasti niin suureksi, että neljävuotta myöhemmin, vuonna 2008, lanseerattiin myös naisten mallisto.

Nykyään H by Hudson on suosittu useiden huipputyylikkäiden julkkistenkeskuudessa. Muun muassa näyttelijät Sienna Miller ja Russel Brand, sekä artistiRobbie Williams ovat ryhtyneet merkin kannattajiksi. Tämä rohkea ja trendikäsmerkki tekee lookistasi yksinkertaisen ja klassisen, sekä viestii samallatyylitietoisuudesta. Syynä tähän on mitä todennäköisimmin nerokkaatyksityiskohdat.

Luovuudenympäröimänä Lontoossa

Lontoonmetropolissa on helppo tarkastella ja seurata muotia, elokuvia, musiikkia jamuuta mahtavaa kulttuuritarjontaa. H by Hudsonin väki on hyödyntänyt tämäntoiminnassaan, ja koonneet pääkonttorilleen joukon superluovia yksilöitä. Tiimion osallisena kaikessa, millä on jotain tekemistä popkulttuurin ja muodin kanssa:he suunnittelevat kenkiä ja persoonallista toimistoa, kuvaavat ja editoivatupeita lehtikuvia, sekä keksivät uusia tapoja tehdä H by Hudsonista vielävaikuttavampi.

Tutustu H by Hudsonin mittavaan valikoimaan Footwaylla, ja hanki itsellesiuudet kengät, jotka tuovat uutta rohkeaa ilmettä tyyliisi ja rokkaavaaasennetta arkeesi.

H by Hudson

Vähissä
Nevada
Vähissä
Alva
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Poista kaikki

34 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×